Omiljeni antijunak Deadpool vraća se i u trećem nastavku
Omiljeni antijunak Deadpool vraća se i u trećem nastavku

Omiljeni antijunak Deadpool vraća
se i u trećem nastavku

Kad se 2016. godine Deadpool pojavio u kinima, malo tko je očekivao da će taj film o antijunaku s licem ‘starog, isušenog avokada’ u konačnici napraviti čudesan rezultat na kino blagajnama, stvoriti revoluciju i začeti novu religiju. No, upravo to se dogodilo, a onda se i ponovilo s drugim nastavkom.

Deadpool

Ipak, treći nastavak u kina nije stigao onda kada smo ga priželjivali, a tome je uvelike pridonijela i pandemija koronoavrirusa. Naime, još je krajem 2019. godine Ryan Reynolds potvrdio da trenutno s cijelim timom snima treći nastavak. Iako nije otkrio nikakve detalje o filmu, izjavio je da obožavatelji neće dugo trebati čekati na Deadpool 3.

Nažalost, ipak ćemo se morati strpiti. Naime, Deadpool 3 u kina stiže 8. studenog 2024. godine.

Deadpool je priča o životu Wadea Wilsona, bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja, postaje poznat kao Deadpool. Za sada je poznato kako će se uz Ryana Reynoldsa pojaviti još jedan dobro poznat “superjunak”. Riječ je o Wolverinu, kojeg će utemeljiti Hugh Jackman.

Još uvijek nije poznato tko je zlikovac protiv kojeg će udružiti svoje snage, no prema glasinama to bi mogla biti zasad neidentificirana negativka. Projekt vodi kuća Marvel Studios, jer je Disney naslijedio prava na film od 20th Century Foxa.

Foto: IMBd

Učitati još
Zatvori