Nema toga čime se ovaj poznati TV par ne bavi – i svi projekti izgledaju savršeno

Nema toga čime se ovaj poznati TV par ne bavi – i svi projekti izgledaju savršeno

Joanna i Chip Gaines

Vrlo vjerojatno ste na televizijskim kanalima nabasali na Joannu i Chipa Gainesa i njihovu emisiju Fixer Upper (Renovator), a velike su šanse i da ste postali vjerni obožavatelji. Prvo showa koji u fokus stavlja makeover domova, a zatim i simpatičnog para, jer teško je odoljeti pozitivi koju unose u dom putem malih ekrana.

Svoj trenutak slave pronašli su baš putem spomenute emisije Fixer Upper koja se počela emitirati 2013. godine na američkoj kabelskoj televiziji HGTV. No to je bio samo početak priče koju su do 2020. godine razradili kroz nebrojene uspješne projekte pa u konačnici nedavno razveselili svoje obožavatelje da stiže nova sezona showa i to – ni manje ni više – na njihovoj vlastitoj kabelskoj televiziji Magnolia Network. Posljednja sezona emitirana na HGTV-u bila je 2017. godine i, naravno, ostavila obožavatelje željne još sadržaja.

Fixer Upper

Koncept u kojem zajedno s vlasnicima pronalaze kuće te ih u potpunosti preuređuju nije jedinstven, no energija luckastog para zaista je zarazna pa ih je svakako pogurala u vrh popularnosti, zajedno s braćom Scott i Lovcima na nekretnine. Pet sezona serije u kojoj su uglavnom usredotočeni na grad Waco u Teksasu, Chipu i Joanni je donijelo planetarnu popularnost, no i još nekoliko projekata koje uspješno vode. Vještine koje predstavljaju u emisiji, Joanna kao dizajner interijera, a Chip kao građevinac, počeli su brusiti davno prije showa otvorivši prvu trgovinu za uređenje interijera Little Shop on Bosque te kroz vođenje građevinarske tvrtke Magnolia Homes.

Kako je popularnost serije rasla, tako su se otvarale nove prilike, a oni su ih sve ugrabili. U samom Renovatoru prvo su otkrili, a zatim i prenamijenili napušteni silos u interaktivni kompleks pod zajedničkim imenom Magnolia te se danas područje sastoji od trgovine namještajem Magnolia Market, restorana, kafića, pekarnice. Magnolia Market je naravno i webshop unutar kojeg je Joanna lansirala i kolekciju s trgovinom Target, a sa svim komadima u prodaji dekoriraju kuće koje preuređuju. Kroz webshop se sporadično provlače raznorazne suradnje koje dizajnerica priprema s brojnim brendovima – trenutno je aktualna kolekcija tepiha.

Vlasnici su i agencije za nekretnine, logično, jer im je to jedna od okosnica businessa. Nakon prestanka emitiranja emisije koja ih je proslavila na HGTV-u, odlučili su pokrenuti vlastiti kanal pa će tako sve nove sezone biti emitirane na Magnolia Networku – prva, ona povratnička, najavljena je za 2021. godinu.

Zašto ih publika toliko voli?

Joanna i Chip su u javnosti skrojili imidž savršenog para, iako su daleko od toga da se prave da su zaista savršeni. Njihova prepucavanja koja su nerijetko našla mjesto u epizodama showa odmah su osvojila naklonost publike, a uslijedila je ljubav prema ovoj sedmeročlanoj obitelji.

Gotovo sve što taknu pretvaraju u zlato – u pauzi od snimanja Fixer Uppera, Joanna Gaines je snimila specijalni kulinarski show za Food Network, lansiraju i druge emisije o uređenju interijera na Magnolia Network te javnost upoznaju s brojnim kreativcima. Kako ne bi pomislili da je to sve – Joanna u svojem portfoliju ima i sedam knjiga (od kojih su dvije namijenjene djeci), a Chip jednu. Teško je i popisati s čime se sve bave, novi projekti stalno su u nastajanju, a ovaj power couple ispod sebe ima cijelu mašineriju koja kontrolira brojne grane businessa.

Ako kao i mi željno iščekujete novu sezonu showa, u međuvremenu bacite pogled na sve lijepe stvari koje produciraju i duhoviti trailer za novu sezonu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori