Jennifer Aniston u novom filmu koji već sutra stiže na Netflix

Jennifer Aniston u novom filmu koji
već sutra stiže na Netflix

Jennifer Aniston bez sumnje je jedna od najvećih hollywoodskih zvijezda i miljenica publike koju smo, nakon popularne TV serije Friends, navikli gledati u feel good romantičnim komedijama. Iako se posljednjih mjeseci puno pričalo o TV seriji s kojom će se Jennifer Aniston vratiti na male ekrane petnaest godina nakon što je izašla posljednja epizoda Prijatelja, Jennifer nas je iznenadila još jednom odličnom ulogom u filmu koji već sutra stiže na Netflix.

DUMPLIN‘ – NOVI FILM S JENNIFER ANISTON U GLAVNOJ ULOZI

Film Dumplin‘ je topla, duhovita i dirljiva priči koja, baš poput mnogih filmova prije nje, donosi prikaz kompleksnosti odnosa između majke i kćeri – od bezuvjetne ljubavi do visokih očekivanja. Jennifer Aniston je odlično odigrala ulogu majke i bivše natjecateljice na natjecanjima ljepote, dok se u ulozi njezine bitno drugačije kćeri Willowdean, ili Dumplin’ kako ju zove njezina mama, našla australska glumica Danielle Macdonald. Što će se desiti kada se njihovi svjetovi spoje i Dumplin se odluči prijaviti na natjecanje ljepote? Uz odlične izvedbe glavnih glumica i toplu priču, film Dumplin donosi i pravu poslasticu za sve ljubitelje glazbe jer se u njemu nalaze i nove pjesme velike Dolly Parton.

Ako je suditi prema najavi film Dumplin’ će nas nasmijati, ali i raznježiti, a na Netflix stiže već sutra. U nastavku pogledajte trailer.

Foto: Netflix, Screenshot

Učitati još
Zatvori