Novi film Nevija Marasovića prikazat će se na legendarnom beogradskom festivalu

Novi film Nevija Marasovića prikazat će se na legendarnom beogradskom festivalu

Comic Sans 13

Komedija Comic Sans redatelja Nevija Marasovića s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatko Burićem u naslovnim ulogama uvrštena je u međunarodni natjecateljski program Međunarodnog filmskog festivala u Beogradu – FEST čije će se 46. izdanje održati od 23. veljače do 4. ožujka 2018., a film će biti premijerno prikazan 2. ožujka. Bit će to ujedno i svjetska premijera Comic Sansa koji 8. ožujka kreće u redovitu kino-distrubuciju u Hrvatskoj.

Svjetska premijera filma Comic Sans u Beogradu

FEST je nezaobilazan dio kulturnog života Beograda i festival na kojemu se već gotovo pet desetljeća prikazuje kvalitetna svjetska i domaća produkcija. Prošle godine glavnu nagradu FEST-a odnio je Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić. Filmove 46. FEST-a ocjenjivat će žiri u sastavu: Milčo Mančevski, redatelj, predsjednik žirija (Makedonija, SAD), Mila Turajlić, glumica (Srbija) Jovan Jovanović, redatelj (Srbija), Gordan Kičić, glumac (Srbija) i Elma Tata-ragić, festivalska selektorica (BiH).

Comic Sans 12

Comic Sans 11

Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života. Comic Sans prikazat će se 2., 3. i 4. ožujka. Raspored projekcija dostupan je na službenim festivalskim stranicama. Comic Sans nastao je u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa – Potprograma MEDIA.

Comic Sans – trailer_HR from Kinorama on Vimeo.

Comic Sans 10

Comic Sans 9

Comic Sans 8

Comic Sans 7

Comic Sans 5

Comic Sans 4

Comic Sans 2

Comic Sans 1

Učitati još
Zatvori