Izabrali smo najromantičnije filmske scene koje obožavamo

Izabrali smo najromantičnije filmske
scene koje obožavamo

screenshot-youve-got-mail-1

Bili zaljubljeni ili ne, slavili ga ili vam je to sve skupa previše, ipak je danas sve u znaku ljubavi i romantičnih gesti. Budite nježni prema svojim partnerima, svojoj obitelji, prijateljima i u konačnici prema samima sebi. Nedjelja je dan za odmor, a posebno ju volimo provoditi uz omiljene nam filmove. Da ostanemo u znaku Valentinova probrali smo najromantičnije filmske scene ikad, koje će vas možda podsjetiti na romantične filmove kojima bi danas ponovo mogli dati priliku.

Things I Hate About You (1999) – ‘Can’t Take My Eyes Off You’ scena

Uz vrhunske filmske uloge koje je odradio Heath Ledger u filmovima Vitez tame i Brokeback Mountain, volimo ga i kao Patricka Veronu u 10 Things I Hate About You. Pomalo cringe, ali nevjerojatno slatko.

Blue Valentine (2010) – ‘You Always Hurt the One You Love’ scena

Ako se želite isplakati danas ovo je film za to. Ryan Gosling i Michelle Williams savršen su par. Ponovo muškarac koji pjeva i taj muškarac je Ryan. Preslatko.

A Walk To Remember (2002) – The bucket list scena

Još jedna romantična komedija koja je mnogima na guilty pleasure popisu. Omiljeni glumci devedesetih u ozbiljnog životnoj situaciji prožetoj borbi s rakom, pravom ljubavi i življenju života punim plućima.

Crazy, Stupid, Love (2011) – ‘Dirty Dancing’ plesna scena

Ponovo Ryan Gosling, ovog puta u kombinaciji s Emmom Stone pleše najpoznatiju filmsku plesu scenu – onu iz Prljavog plesa. Rekli smo dovoljno.

Bridget Jones’s Diary (2001) – Bridget i Mark Darcy’s scena poljupca

Ako ste fan Bridget Jones, onda ste sigurno fan i ove scene. Ako niste, nakon ove scene ćete se rastopiti i postati.

https://www.youtube.com/watch?v=Uno4gccZzbk

You’ve Got Mail (1998) – ‘I wanted it to be you’ završna scena

Ima li išta šarmantnije od Toma Hanksa u ovome filmu i išta slađe od Meg Ryan? Definitivno jedna od kultnijih romantičnih komedija koja definitivno zaslužuje biti na današnjoj watch listi.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori