“Isn’t It Romantic” je romantična komedija uz koju ćemo proslaviti Valentinovo

“Isn’t It Romantic” je romantična komedija uz koju ćemo proslaviti Valentinovo

Romantična komedija zasigurno je, bez obzira na trendove, najomiljeniji filmski žanr. Svakome je potrebno opustiti se uz laganu priču koja grije srca i oslikava osmijeh na licu. U skladu s tim toplim osjećajima koji su u direktnoj vezi s romantičnim komedijama volimo vrijeme opuštanja i odmora provesti uz ovakve filmove. Stoga se brojni obožavatelji vesele veljači i premijeri filma Isn’t It Romantic.

Od ovog filma možemo očekivati provjerenu zabavu tipičnu za ovaj žanr. Puno simpatičnoj humora, cinizma, nespretnosti i romantike.

Protagonistica u stvarnom životu proživljava stvarnu romantičnu komediju

Rebel Wilson pojavljuje se u ulozi  Natalie, cinične arhitektice iz New Yorka koja stvarno mrzi romantične komedije. Zapravo je istinski razočarana u ljubav , no misteriozno se nalazi usred sladunjavog scenarija koji je njena stvarnost. Nakon što je udarila glavom dok je bježala od pokušaja pljačke, probudi se u bolnici, a od tada sve oko nje postaje romantična komedija. Svakodnevni život postaje poligon za avanture, obožavatelje i ljubavne izazove.

Zadesi je apsolutno sve što proživljavaju najromantičniji nositelji priča iz romantičnih komedija – ljubljenje na kiši, romantična koreografija, uzbudljivi ljubavni odnosi… I, naravno, ne bi ovo bils romantična komedija bez masivnog, prekrasnog apartmana u kojem živi svaki protagonist. Elegantan interijer važan je dio scenografije.

“Isn’t It Romantic” stiže u kina za Dan zaljubljenih

Film ponovno povezuje Wilson s Adamom DeVine, koji glumi Josha, najboljeg prijatelja i suradnika Natalie. U međuvremenu, Liam Hemsworth igra Blake, koji je Natalin šarmantni i uporni obožavatelj. U  filmu također glumi Priyanka Chopra i Betty Gilpin.

A kao i kod bilo koje dobre romantične komedije, nije li romantična, postavljena je na kazališta na Valentinovo 2019. Stoga već sada možete planirati kako ćete obilježiti Dan zaljubljenih bili u vezi ili ne. Ova će vas nestašna i beskrajno duhovita romantična komedija zasigurno zabaviti, ali i zagrijati srca.

 

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori