Bombastična serija ‘Inventing Anna’ upravo je dobila prvi teaser

Bombastična serija ‘Inventing
Anna’ upravo je dobila prvi teaser

Nadolazeća 2022. godina bit će prepuna izvrsnih naslova koji će pristizati na brojne streaming platforme. No, kao jedan od najuzbudljivijih svakako se istaknuo ‘Inventing Anna’, nova serija planetarno popularne producentice i autorice Shonde Rhimes koja se temelji na istinitoj priči o Anni Delvey, prevarantici koja se lažima uspjela nametnuti kao ključno ime elitne društvene scene New Yorka. Prije nekoliko tjedana donijeli smo vam sve detalje priče, kao i prvi pogled na Juliju Garner u ulozi social climberice, a sad nam je stigao i teaser koji je samo rasplamsao iščekivanje.

Prvi teaser donosi nam nekoliko scena koje djeluju izuzetno intrigantno, a prikazuju Annu Sorokin odnosno Annu Delvey koja polako uživa sve veći luksuz u društvenoj kremi New Yorka te novinarku kojoj njezin dramatični uspon postaje vrlo sumnjiv. Iako traje tek 40ak sekundi, teaser je bio sasvim dovoljan da privuče pažnju publike koja je ‘zasula’ video komentarima oduševljenja. Netflix je tako napokon otkrio i da serija izlazi 22. veljače 2022. godine!

Budući da iza projekta stoji Shonda Rhimes čiju karijeru krase naslovi kao što su Grey’s Anatomy, Bridgerton, Scandal i How to Get Away With a Murder, malo je reći da se veselimo novitetu.

“U seriji ‘inventing Anna’, novinarka istražuje slučaj Anne Delvey, na Instagramu popularne njemačke nasljednice koja je ukrala srca njujorške društvene scene – i krala im novac istovremeno. No, je li Anna zbilja najveća prevarantica New Yorka ili je samo nova slika i prilika američkog sna? Anna i novinarka razvijaju duhovitu love-hate vezu, dok Anna čeka suđenje, a naša novinarka pokušava odgovoriti na najveće pitanje: tko je Anna Delvey? Serija je temeljene na članku New York Magazina ‘How and Aspiring ‘It’ Girl Tricked New York’s Party People – and its Banks” autorice Jessice Pressler koja na seriji radi kao producentica.”

Jedva čekamo!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori