Trailer za novi ‘American Crime Story’ o aferi Billa Clintona i Monice Lewinsky izgleda bombastično

Trailer za novi ‘American Crime Story’ o aferi Billa Clintona i Monice Lewinsky izgleda bombastično

Antologijska serija American Crime Story odavno je osvojila obožavatelje ekranizacija političkih i svjetskih skandala. Nakon fantastičnih igranih serija The People v. O.J. Simpson i The Assassination of Gianni Versace, kreatori donose Impeachment. Nova se serija bazira na političkom skandalu i aferi bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona i njegove stažistice Monice Lewinsky.

Impeachment: American Crime Story

Limitirana TV priča prikazuje događanja koja su dovela do nacionalne krize i prvog pokušaja opoziva jednog američkog predsjednika nakon više od stoljeća. Clintona glumi Clive Owens, ali o skandalu ovoga puta sve doznajemo iz ženske perspektive koju čini izvrsna glumačka postava. Monicu Lewinsky utjelovila je Beanie Feldstein, glumica mlađe generacije koja je u posljednjih nekoliko godina ostvarila jako dobre uloge u filmovima kao što su Booksmart i Lady Bird. Pridružuju joj se neprepoznatljiva Sarah Paulson kao Linda Tripp, zaposlenica Pentagona u to vrijeme koja će iznevjeriti Lewinskyno povjerenje, Annaleigh Ashford u ulozi Paule Jones, još jedne zaposlenice koja je predsjednika optužila za seksualno nasilje, dok Edie Falco gledamo kao tadašnju Prvu damu, Hilary Clinton.

Serija izlazi 7. rujna na streaming servisu FX, a uzbudljiva imena krase i produkcijsku špicu. Na novom nastavku antologije radi popularni produkcijski tandem Ryan Murphy i Brad Falchuk koji stoje iza naslova Pose, Scream Queens i prethodnih priče antologije. Sudeći po traileru, ovo bi mogao biti prvi veliki TV hit rane jeseni!

Foto: Screenshot, Instagram

Učitati još
Zatvori