HNK nam doma prikazuje kultnu predstavu ‘Tko pjeva zlo ne misli’ i druge najpopularnije naslove!

HNK nam doma prikazuje kultnu predstavu ‘Tko pjeva zlo ne misli’ i druge najpopularnije naslove!

Za ljubitelje kazališta stigle su genijalne vijesti. Iako u HNK ne možemo gledati predstave još od 12. ožujka zbog zaštite od koronavirusa, iz ključne kulturne institucije donijeli su nam izvrstan projekt.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pokrenulo je jedinstven projekt u okviru kojega će svakodnevno biti prikazivane predstave Opere, Drame i Baleta, a nakon toga bit će dostupne za gledanje tijekom razdoblja borbe s koronavirusom. Ljubitelji kazališta, ali i šira javnost dobit će priliku besplatno uživati u najboljim izvedbama iz produkcije HNK-a za vrijeme izolacije.

Od danas od 20 sati na YouTubeu tako možete gledati  hit predstavu Tko pjeva zlo ne misli. Time će se otvoriti serijal predstava dostupnih svim obožavateljima zagrebačkog HNK.  U popularnoj predstavi, koju je postavio redatelj Rene Medvešek, Anu Šafranek glumi naša renomirana glumica Zrinka Cvitešić, a u ulozi supruga joj Franje je Dušan Bućan. Tetu Minu glumi Ivana, Boban, a u ulozi Gospona Fulira je Krešimir Mikić.

Brojna strana kazališta također su se prebacila na online platforme kojima će publici pokušati približiti izvedbene umjetnosti za vrijeme i uljepšati nam dane provedene kod kuće. Što se sve trenutno nudi, pročitajte ovdje.

Foto: HNK, PR

Učitati još
Zatvori