Trailer za film ‘Don’t Worry Darling’ daje nam uvid u prvu veliku ulogu Harryja Stylesa

Trailer za film ‘Don’t Worry Darling’ daje nam uvid u prvu veliku ulogu Harryja Stylesa

Izašao je prvi trailer za film Don’t Worry Darling, u režiji glumice Olivie Wilde. Riječ je o psihološkom trileru koji je već podigao mnogo prašine. Naime, u jednoj od glavnih uloga naći će se glazbena zvijezda Harry Styles. Glavna ženska uloga pripala je britanskoj glumici Florence Pugh, najpoznatijoj po ulozi u filmu Little Women iz 2019. godine.

Florence Pugh je u Don’t Worry Darling uskočila u ulogu Alice, kućanice u eksperimentalnoj utopijskoj zajednici, koja je udana za Jacka kojeg glumi Harry Styles. Svatko u zajednici vodi naizgled savršen život u kojem ništa ne nedostaje. Zauzvrat trebaju samo pokazati potpunu odanost zajednici nazvanoj Victory. Međutim, Alice tada otkrije neugodnu istinu iza tvrtke koju vodi njen suprug. Odjednom se nađe na teškoj prekretnici – treba li nastaviti živjeti kao i prije, ili pak razotkriti pravu istinu iza atraktivne vanjštine ovog utopijskog načina života.

Jaka glumačka postava

Osim glavnih uloga, u filmu također glume poznata imena kao što su Chris Pine, Gemma Chan i Nick Kroll. Kad je u pitanju Harry Styles, uloga Jacka biti će mu prva glavna na velikom platnu. Ranije je još glumio u hvaljenom ratnom filmu Dunkirk, gdje je imao sporednu ulogu. Olivia Wilde naglasila je kako su ju za radnju filma inspirirala poznata ostvarenja kao što su Fatal Attraction te Indecent Proposal. Inače, film će biti drugo redateljsko ostvaranje ove glumice. Njen prvijenac, tinejdžerska komedija Booksmart, prikupio je brojne pozitivne ocjene kritike i publike.

Kada je opisivala rad na najnovijem filmu, Wilde je rekla kako joj je ovdje bilo najvažnije pomaknuti granice vlastite mašte, budući da je sama premisa toliko drugačija od njenog prvog ostvarenja. Također je navela kako joj je ovdje glavna ideja bila potaknuti ljude na razmišljanje, odnosno zapitati se što da imamo sve materijalno što želimo u životu? Kako bismo si tada postavili prioritete? Premijera filma Don’t Worry Darling najavljena je za 23. rujna ove godine.

Foto: Profimedia/IMDB

Učitati još
Zatvori