Harryja Stylesa gledat ćemo u novom filmu Olivije Wilde

Harryja Stylesa gledat ćemo u
novom filmu Olivije Wilde

Tri godine nakon što je debitirao u filmu Dunkirk Christophera Nolana, Harry Styles vraća se glumačkim vodama. Naime, dobio je angažman u novom filmu glumice Olivije Wilde u kojem će imati jednu od glavnih uloga.

Radi se o trileru Don’t Worry Darling, novom projektu koji će slavna glumica režirati. Glumačku ekipu čine Florence Pugh i Chris Pine, a Styles dolazi na mjesto Shie LaBeouf koji je odustao od filma.

Don’t Worry Darling – drugi film Olivije Wilde

O filmu se zasad malo toga zna; poznato je tek da je radnja smještena u izoliranu, utopijsku zajednicu u kalifornijskoj pustinji 1950-tih. Snimanje je trebalo početi na proljeće ove godine, ali je pandemija zaustavila sve. Wilde je, osim za režiju, zadužena i za produkciju, a i sama će u filmu imati sporednu ulogu.

Don’t Worry Darling drugi je film Olivije Wilde nakon sjajnog teen filma Booksmart, koji je osvojio nagradu Independent Spirit Award za najbolji prvi film. S druge strane, Styles je za svoju ulogu u Dunkirku pokupio sve pohvale pa jedva čekamo vidjeti kako će se snaći u ovoj.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori