Rezervirali smo vam mjesta na jednoj od iščekivanijih filmskih projekcija ovog ljeta

Rezervirali smo vam mjesta na jednoj od iščekivanijih filmskih projekcija ovog ljeta

Nakon što je prije dvije godine premijera filma “Zbog tebe” (prvog dijela trilogije) do posljednjeg mjesta (a i nešto više!) ispunila Ljetnu pozornicu kina Tuškanac, u četvrtak 12. srpnja u 21 sati na istoj pozornici održat će se pretpremijera posljednjeg dijela trilogije, film “Happy End: Glup i Gluplji 3” i to u sklopu Revije EU filma.

Happy End: Glup i Gluplji 3

Film je neobična priča o dva superherojska kvartovska mladića uhvaćena u vrtlogu kiča, seksa, politike, droge i pića koji jednog dana shvate kako su žene mitska bića i krenu im pomagati bez pokrića…

Vjerujemo da će posljednji nastavak trilogije polučiti isti, ako ne i veći uspjeh kao i film “Zbog tebe”, a iako je ulaz na projekciju slobodan i broj sjedala je ograničen, interes za film je velik pa pozivamo gledatelje da osiguraju i zauzmu svoja mjesta na vrijeme. A kako deset sretnika i/ili sretnica svoja dva (2) mjesta mogu osigurati, saznat će ako na e-mail ifeellucky@journal.hr do 7. srpnja u ponoć pošalju svoje ime i prezime!

Čestitamo Meri Madunić, Nensi Belac, Olgi Baretić, Mandici Petričević, Franki Mikolić, Dariji Marić, Maji Črljenko, Vesni Pavlek, Luciji Matijašević i Milijani Medak! Molimo dobitnike da se jave na ulazu u Ljetnu pozornicu kino Tuškanac.

Foto: Nikola Madunović, Happy End: Glup i Gluplji 3

Učitati još
Zatvori