Vodimo vas na Hamleta s Benedictom Cumberbatchom

Vodimo vas na Hamleta s
Benedictom Cumberbatchom

Hamlet 5

National Theatre Live: Hamlet

Predstava Hamlet, točnije njezina izvedba National Theatre Live: Hamlet iz 2015. slavna je izvedba koja u svojem snimljenom zapisu već nekoliko godina gostuje po kinima diljem svijeta. predstavu je režirala Lyndsey Turner, a u glavnoj ulozi je Benedict Cumberbatch. Uz njega glume još i Siân Brooke, Jim Norton, Anastasia Hille, Ciarán Hinds. Benedict Cumberbatch i Ciarán Hinds prije predstave zajedno su glumili u fantastičnom špijunskom trileru Dečko, dama, kralj, špijun.

Snimka poznate tragedije Williama Shakespearea s Benedictom Cumberbatchem u glavnoj ulozi Hamleta, danskog kraljevića kojeg razdire želja za osvetom očeva ubojstva, ali i dilema oko moralnosti samoga čina, prikazat će se u kinu Tuškanac 29. travnja u 19 sati. Ulaznica je 50 kuna, a za članove Filmskih programa 25 kuna.

Hamlet 2

Sretnik ili sretnica mogu osvojiti po dvije ulaznice za predstavu 29. travnja, ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “HAMLET” do 28. travnja u 16 sati kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Eti Šunde!

Hamlet 3

Hamlet 4

Hamlet 6

Hamlet

Učitati još
Zatvori