Modna dinastija: Nakon filma, stiže nam i serija o obitelji Gucci
Modna dinastija: Nakon filma, stiže nam i serija o obitelji Gucci

Modna dinastija: Nakon filma, stiže nam
i serija o obitelji Gucci

Nakon velikog platna saga o obitelji Gucci stiže i na male ekrane. Francuska filmska i televizijska grupa Gaumont koja stoji iza uspješnica Narcos, Lupin i nadolazeće modne serije Becoming Karl Lagerfeld, potpisala je ugovor s producentom Giorgiom Guccijem, predstavnikom spomenute obitelji, za snimanje TV serije o usponu kultnog brenda.

Serija će pratiti početke stvaranja modnog carstva. Donijet će nam uvid u sukobe koji su uslijedili unutar dinastije Gucci te u konačnici doveli do poslovnog kraha i prodaje vlastitog brenda.

Dinastija Gucci

Što trenutno znamo o seriji?

Još uvijek neimenovani projekt u fazi je razvoja te trenutno nisu poznata imena redatelja i glumačke postave. Prema dostupnim informacijama, kako prenosi Variety, serija će se snimati u Italiji, SAD-u, Francuskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Posjetimo, premda ga prvenstveno percipiramo kao talijanski modni brend, priča mode kuće Gucci započela je u Londonu, gdje je Guccio Gucci radio kao portir u hotelu Savoy. Inspiriran kožnim predmetima koje je nosila britanske aristokracija i sam je poželio pokrenuti modni biznis, a isti je rezultirao pokretanjem brenda koji danas ima istaknuto mjesto u svijetu mode.

Gucci

House of Gucci

Priča koju smo na velikim platnima pratili u filmu House of Gucci, u kojem su glavne uloge povjerene Lady Gagi, Adamu Driveru i Jaredu Letu, dobit će prošireno izdanje u verziji za male ekrane. Moramo priznati kako se tome baš radujemo.

Naših dojmova vezanih uz spomenuti film Ridleya Scotta možete se se prisjetiti ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori