Uskoro se vraća Gossip girl – pogledajte prvi trailer

Uskoro se vraća Gossip girl –
pogledajte prvi trailer

Otkako je sredinom ljeta 2019. godine najavljeno kako se na male ekrane vraća omiljena TV serija Gossip Girl, s nestrpljenjem smo iščekivali svaki novi detalj ovog reboota, koju je naručila streaming platforma HBO Max.

U međuvremenu smo doznali da će serijal imati 10 epizoda, da će pratiti novu grupu bogatih klinaca iz elitnih krugova na Manhattanu i da se radnja nastavlja osam godina nakon što je završio originalan Gossip Girl serijal. 

Prije nekoliko sati, objavljen je prvi trailer koji otkriva da drame neće nedostajati i da serija na HBO Max stiže 08. srpnja. Cijeli trailer možete pogledati u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=jsah5yCzh-U

Reboot će se baviti društvenim mrežama i koliko su one promijenile društvenu scenu New Yorka u posljednjih nekoliko godina. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalnu Gossip Girl, a pridružuje im se i Joshua Safran koji će pisati scenarij i također je sudjelovao u originalnom serijalu.

Neki novi klinci u seriji Gossip Girl

Još krajem prošle godine otkrivena su i glavna lica serije, koja će nastaviti ondje gdje su Blair, Chuck, Serena i Dan stali. Cast između ostalih čine Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno.

Do 08. srpnja kada je najavljena premijera serije na HBO Maxu, istražite možete najbolje epizode serije Gossip Girl koje smo izdvojili ovdje.

Thomas Doherty
Emily Alyn Lind

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori