Zašto baš svi gledaju ovu zabavnu krimi seriju?

Zašto baš svi gledaju ovu
zabavnu krimi seriju?

Nakon što smo prve dvije odgledali u jednom dahu, jedva smo dočekali da s emitiranjem krene i treća sezona popularne Fox Crime serije „Shakespeare & Hathaway: Privatni istražitelji“. Obožavamo krimi serije, pogotovo kada se rade po onom provjerenom receptu. Miran engleski gradić, naizgled idiličan – upravo je to krinka za kriminalce koji se otimaju kontroli. No tu su privatni istražitelji koji nas kroz fantastičan humor i napete scene bez problema uvuku u vrtlog intriga.

Nova sezona „Shakespeare & Hathaway: Privatni istražitelji“.

Ništa nije onako kako se na prvu čini, to smo već odavno naučili kada je u pitanju stanovništvo Stratforda. Idiličan, engleski mali gradić s pitoresknim pejzažima koji leže na rijeci Avon, sve je samo ne miran. Sve najgore vrste kriminalnih radnji – otmice, ubojstva, iznude, tajne i preljubi – sve se one lako mogu dodijeliti nekoj velikoj svjetskoj metropoli. No, upravo to se počinje događati u gradu kojem to nikako ne priliči. Iako se na prvu čini kako je u tako maloj sredini lako pronaći krivce, opasno bi se prevarili. Gradić je naime po nečemu poseban, smatra se rodnim mjestom Williama Shakespearea što konstantno privlači i neke nove ljude u grad. Posao istražitelja sve je samo ne lak, a u trećoj sezoni, tajne postaju dublje, akcije opasnije, a istina teško dokučiva. Treću sezonu i nove epizode koje su krenule 14. lipnja možete pratiti subotom i nedjeljom u 14 sati na kanalu FOX Crime.

Super ekipa na Fox Crimeu

Veselimo se ponovno vidjeti kako će privatni istražitelj Frank Hathaway sa svojom ekipom, nabrijanim mladim glumcem Sebastianom Brudenellom i od ove sezone i pravno ravnopravnom partnericom Luellom Shakespeare reagirati na svaki novi slučaj, s obzirom na to da im je pristup svemu blago rečeno “vrckast“. U novoj sezoni ekipa postaje još luđa, a mi smo ih jedva dočekali vidjeti u novim izazovima. Susreću se s mnogim bizarnim situacijama, od „ljudi koji posluju s vragom“ do Shakespeareovog muzeja punog smrtonosnih tajni. Sve u svemu ni njima ni nama neće biti nimalo dosadno. Naoružajte se kokicama i spremite se za idealan opuštajući krimi vikend.

Foto: BBC Studios

Učitati još
Zatvori