Garfieldova nova filmska avantura stigla je u kina. Vodimo vas na film
Garfieldova nova filmska avantura stigla je u kina. Vodimo vas na film

Garfieldova nova filmska avantura stigla
je u kina. Vodimo vas na film

Animirani Garfield vraća popularne strip junake, lijenog narančastog kućnog mačka Garfielda i poslušnog, odanog psića Odija, na dnevni meni od 23. svibnja!

Njihova kemija na ekranu, potaknuta malom dozom prijateljskog zadirkivanja i velikom dozom prijateljske vjernosti, začinjena s vrlo emotivnom pustolovinom za mladog Garfielda vrlo brzo će učiniti ove kućne ljubimce najtraženijim kino miljenicima, a mališani će nakon kraja ovog filma biti itekako siti zabavom i ljepotom, ali bit će i gladni za desertom, odnosno novim avanturama ovog preslatkog dvojca!

Garfield

Što nam donosi nova filmska avantura?

Popularni Garfield, od ovog tjedna dolazi na velika platna u potpunosti animiran, a za vjerne fanove i nove obožavatelje film će biti dostupan u originalnoj verziji s titlovima i sinkroniziranoj verziji i to u 2D i 3D formatu!

A što nam donosi radnja novog animiranog filma? Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield će sa svojim najboljim prijateljem Odiejem morati na divlju avanturu koja će ga naučiti nečemu neočekivanom…

Garfield

O filmu

Scenarij potpisuje nagrađivani David Reynolds (Potraga za Nemom, Priča o igračkama), a režiju Mark Dindal (Cats Don’t Dance, Žuta minuta/Chicken Little). U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein i drugi, a za domaću sinkronizaciju glasove daju:

Filip Riđički kao Garfield, Ljubomir Kerekeš kao Vic, Enes Vejzović kao Otto Jadranka Đokić kao Jinx, Marko Petrić kao Jon, Slavko Sobin kao Roland, Davor Gobac kao Nolan, Ana Begić Tahiri kao Marge, Goran Vinčić kao Snickers, Iskra Jirsak kao Olivia iiii… BABY LASAGNA kao Maurice!

Najavni video novog filma Garfield donosimo u nastavku:

Vodimo vas u kino

A priliku za odlazak u kino dobivate i vi! Dijelimo 20 ulaznica za Garfielda u 3D formatu (4 puta po 5 ulaznica) u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu, 2 kutije za hranu, 2 torbe, 1 bocu za vodu i 1 pernicu. Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) i nagradu za koju se javljate (ulaznice, kutija za hranu, torba, boca za vodu ili pernica) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila Garfield do petka, 31. svibnja u podne.

Dobitnike ćemo objaviti istoga dana tijekom poslijepodneva i kontaktirati ga e-mailom. Sretno!

Garfield

Foto: IMDb, Con Film

Učitati još
Zatvori