Nove sezone serija koje ćemo gledati u travnju

Nove sezone serija koje ćemo
gledati u travnju

veep 5

Čak pet novih sezona serija naš čeka tijekom travnja. Iako svi obožavatelji već križaju dana do početka posljednje sezone svjetski popularnog serijala Game of Thrones, donosimo još četiri serije na koje ćete se isto tako zakačiti!

Veep

HBO predstavlja sedmu i posljednju sezonu Emmyjem nagrađene humoristične serije s oštrim, sarkastičnim pogledom na odvojeni svijet politike slijedeći svakodnevicu bivše potpredsjednice i predsjednice Seline Meyer (Julia Louis- Dreyfus). Sedma sezona nastavlja ondje gdje je šesta završila – Selina ne može živjeti građanskim životom i razmišlja o tome da se opet kandidira za predsjednicu. Veep se počinje emitirati danas, 1. travnja na HBO kanalu.

https://www.youtube.com/watch?v=EadSyNe1sEo

veep 4

Killing Eve

Sandra Oh i Jodie Comer repriziraju svoje kritički hvaljene uloge Eve (Oh), operativke MI6 i psihopatske plaćene ubojice Villanelle (Comer) u priči o dvjema ženama povezanima obostranom opsesijom i jednim brutalnim činom. Počinjući odmah nakon završetka posljednje epizode 1. sezone, Villanelle je nestala, a Eve je ostala u šoku, ne znajući je li žena koju je probola živa ili mrtva. Obje su u velikoj nevolji te Eve mora pronaći Villanelle prije drugih, no nažalost nije jedina koja je traži. Nova sezona Killing Eve dolazi 8. travnja na HBO GO  kanalu.

https://youtu.be/KdN4_X850ag

Game of Thrones

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, „Igra prijestolja“ epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna. Vjerujemo da su svi obožavatelji diljem svijeta zabilježili 15. travnja u svoje kalendare kao početak posljednje sezone.

Motherfatherson

Richard Gere glumi Maxa, karizmatskog samoukog američkog biznismena s medijskim kućama u Londonu i diljem svijeta. Helen McCrory glumi Kathryn, britansku nasljednicu koja se udaljila od Maxa nakon raspada njihova braka koju godinu prije. Njihov 30-godišnji sin Caden (Billy Howle) vodi Maxove novine u UK-u i odgajan je da nastavi očevim stopama kao jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu. Ali kad se Cadenov autodestruktivan život otme kontroli, razorne posljedice prijete budućnosti obitelji i njezina poslovnog carstva, a ima i teške posljedice za zemlju koju očekuju parlamentarni izbori. Premijera serije je 18. travnja na HBO GO.

Odsutnost

Druga sezona hvaljene serije vraća se na AXN Adriu u četvrtak, 25. travnja. Odsutnost, sa Stanom Katic u glavnoj ulozi, koncentrirana je na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila najzloglasnijeg bostonskog serijskog ubojicu, nestala bez traga i bila proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u kolibi u šumi, jedva živa i bez sjećanja na godine nestanka. Vrativši se kući saznaje da se njezin suprug, specijalni agent Nick Durand, ponovno oženio i da njezinog sina odgaja druga žena te uskoro biva uključena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon pronalaska i ubojstva svog otmičara, Emily se muči s definiranjem svoje nove uloge majke i preživjele šest godina fizičke I psihičke torture. Čak i nakon što je ponovo izgradila odnos sa sinom Flynnom Emily se ne može riješiti mračne prošlosti. Bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa označava kao metu u tajnoj istrazi o svojoj misterioznoj povijesti. Kad slučaj postane smrtno opasan Emily će riskirati sve kako bi otkrila istinu i zaštitila svoju obitelj.

https://www.youtube.com/watch?v=glNWS3LZjlI&amp=&feature=youtu.be

Učitati još
Zatvori