Nova hit predstava u &TD-u

Nova hit predstava u &TD-u

FURY_foto_Damir_Zizic

U Teatru &TD,  u travnju, očekuje vas žestoka svirka, revolucionarne ideje i uzbudljivo putovanje kroz rock and roll povijest koja se nikada zaista nije dogodila. Premijera predstave Fury Revolution Revival Tour, staroga kazališnoga dvojca, redatelja Mirana Kurspahića i dramaturginje Rone Žulj, održat će se u četvrtak, 12. travnja u 20 sati, u Polukružnoj dvorani &TD-a. Ulaz isključivo s pozivnicom.

Fury Revolution Revival Tour

U predstavi kao glumci i glazbenici nastupaju Nikša Marinović, Miran Kurspahić, Domagoj Janković, Karlo Mrkša i Sven Jakir. Autorsku glazbu potpisuju sami izvođači, video Vanja Vascarac, a kostime Domagoj Štimac iz modno-dizajnerskoga dvojca TWINS.

Slaveći 50 godina proteklih od revolucionarne ’68., predstava Fury Revolution Revival Tour povest će vas na pseudo-dokumentarno putovanje u New York kraja šezdesetih i početka sedamdesetih, kroz društvenu i glazbenu scenu klubova Max’s Kansas City i CBGB.  To je priča o nastanku i padu jedne revolucionarne ideje. O nastanku i padu benda Fury koji tu ideju predstavlja. O politici i slavi, viziji i kompromisu, o mladosti i odrastanju. I glazbenom žanru koji dan-danas predstavlja otpor establišmentu.

FURY_foto_2_Damir_Zizic

Predstava je u potpunosti na engleskom jeziku, bez titlova, s vrlo glasnom i sirovom glazbom uživo sa scene. Reprizne izvedbe na rasporedu su 13. i 14. travnja 2018. Sve informacije o predstavi pratite na službenoj stranici Teatra &TD i na našoj Facebook stranici te na stranici Fury Revolution Revival Toura.

Foto: Damir Žižić

Učitati još
Zatvori