Francuska komedija za zabavnu žensku večer

Francuska komedija za zabavnu
žensku večer

Ponovno počinju Très chic filmske večeri u Kaptol Boutique Cinema 

Kako opisati idealnu, opuštenu i zabavnu žensku večer? Nije ni potrebno ako 15. srpnja posjetite Kaptol Boutique Cinema jer je na programu Très chic – filmska večer za žene. Posjetiteljice koje već dobro poznaju program, ponovno će moći uživati u najljepšem zagrebačkom kinu, a za one koji nisu do sada bile – ovo je savršena prilika  da ga upoznaju s obzirom da je kino, nakon duže stanke, ponovno otvoreno. Ovoga puta za smijeh i opuštanje zadužena je francuska komedija ‘Tajne azurne obale“

Osim konceptualnih kutaka gdje ćete moći iskusiti nešto novo i koji će biti savršena kulisa za „bijeg iz grada“ te koji će evocirati dašak francuske rivijere, očekuju vas izuzetni pokloni partnera kao i niz iznenađenja – svaka posjetiteljica dobiva Très chic torbu za plažu s poklonima, a podršku večeri dali su CineStar TV Channels, L’oreal professionnel, Ruža Institut Kérastase, Président, Fraktura i pjenušavo osvježenje Luc Belaire.  Naravno tu su i partneri iznenađenja.

Dodatni šarm večeri daje novouređeni Centar Kaptol koji sjaji novim sjajem uz osnovni moto #gdjegraddolazipredahnuti. Samim time pruža dodatni osjećaj ugode pri odlasku u omiljeno kino ili cinema bar. Za mnoge ljude, kino je svakako više od same navike, to je stil života, a komfor i doživljaj koji pružaju Très chic večer iz premijere u premijeru potvrđuju da je upravo to signature program u Kaptol Boutique Cinema.

Francuska komedija Tajne azurne obale

Čast da ponovno otvori Très chic večeri pripala je francuskoj komediji ‘Tajne azurne obale’; u glavnim ulogama su Christian Clavier, Rossy de Palma, Gérard Depardieu, a radnja filma događa se u ljeto 1970. godine. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje ali (uvijek postoji jedno „ali“) radnja postaje napetija kad Claude posumnja da je žrtva pokušaja ubojstva! Poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza, no u srcu ljeta dostupan je samo inspektor Boulin kojeg tek nekoliko tjedana dijeli od odlaska u mirovinu. Vrlo osebujnim metodama slijedi trag uznemirivača, a kako završava ova zanimljiva francuska komedija pogledajte od 15. srpnja. 

Ulaznice za TRES CHIC: TAJNE AZURNE OBALE u distribuciji Blitza su već u prodaji, a možete ih kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na https://bit.ly/3jMn0TB

Izdvojit ćemo još nekoliko novosti iz Kaptol Boutique Cinema; od 10. srpnja započinje program WOW LJETO na valovima dobrih filmova koji traje do početka rujna, a 13. srpnja izdvajamo koncertni film beogradskog benda Buč Kesidi koji će u dvorane Kaptola donijeti savršen zvuk mladog pop – rock elektro dua. Planirajte i 17. i 18. srpnja jer vas  u Kaptol Boutique Cinema očekuju zanimljive aktivnosti u okviru svemirskog vikenda jer na veliko platno stiže dugoočekivani „Space jam: Nova legenda“ u distribuciji Blitza. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori