I ove godine uživamo u super filmovima i street food zalogajima na Zrinjevcu

I ove godine uživamo u super filmovima i
street food zalogajima na Zrinjevcu

Iako je ova godina po mnogočemu posebna i drugačija od onoga na što smo navikli, događaja u metropoli ipak ne manjka. Zadnje ljetne dane tako ćemo provesti na Food Film Festivalu koji počinje idući petak.

Food Film Festival donosi posljednje filmske hitove u kino na otvorenom, u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac. Uz filmove na dekicama i ležaljkama, uz epidemiloški prihvatljiv razmak, moći ćemo uživati i u street food specijalitetima nekih od najboljih domaćih ugostitelja.

Očekuju nas filmovi poput Jokera, Bilo jednom u Hollywoodu, Parazita, Mama Mia 2, Bombshell, a točan raspored projekcija i popis ugostitelja bit će objavljen uskoro.

Food Film Festival Zagreb je post-ljetni gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane. Ove godine se sastoji od prezentacije najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarna i vinoteka uz večernje projekcije filmova pod zvijezdama uz koje možete uživati u prigodnim menijima.

Tijekom dana uživajte u pikniku i raznom zabavnom, edukativnom i kulturnom programu, zonama za čitanje, zonama za djecu te brojnim drugim aktivnostima i događanjima… Kako bi maksimalno uživali, uz kotizaciju koja se vraća prilikom vraćanja posudbe, možete posuditi dekice, jastučiće i tepihe.

Food Film Festival počinje 04. rujna, a traje do 13. rujna. Ulaz je potpuno besplatan. Sve informacije pratite na Facebooku i službenoj stranici festivala.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori