Što nas čeka prvog dana Fino Film Festivala

Što nas čeka prvog dana Fino
Film Festivala

Krajem mjeseca, 25. svibnja, počinje novi, drugačiji filmski festival, Fino Film Festival u Kaptol Boutique Cinema. Riječ je o novoj višeosjetilnoj poslastici za sve ljubitelje fine hrane, filmova i finih filmova o hrani. Na repertoaru ćete tijekom četiri dana moći pogledati filmove o renomiranim chefovima i kulinarskim entuzijastima, dok će svi posjetitelji prije filmskih projekcija moći kušati razne kulinarske delicije u WOW baru kina.

Na otvorenju gurmanske filmske revije, u četvrtak 25.svibnja, prije projekcije filma Oluja na tanjurima u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu sve posjetitelje očekuje pravi kineski ugođaj, od jezičnog kutka u kojem će profesorice kineskog jezika obučene u tradicionalnu kinesku odjeću ispisivati imena na kineskom do plesa kineskog lava uz pratnju bubnjeva. Posjetitelji će imati priliku pogledati izložbu Lijepa Kina uz zvuke pravih kineskih pop melodija i degustaciju finih spring rolica i dumplingsa.

Dvoje sretnika ili sretnica koji se do 20. svibnja ujutro u 9 sati jave na ifeellucky@journal.hr sa svojim imenom i prezimenom te u predmet e-maila navedu Fino Film Festival moći će osvojiti po dvije ulaznice za film Oluja na tanjurima na dan otvaranja festivala.

Čestitamo Lidiji Matijević i Ivani Stavljenić!

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori