Filmski maraton: Ryan Reynolds
Filmski maraton: Ryan Reynolds

Filmski maraton: Ryan Reynolds

Ryan Reynolds jedan je od najpopularnijih glumaca današnjice. Kroz impresivnu karijeru gledali smo ga u doista različitim ulogama, a čini se kako s godinama pažljivo bira uloge koje mu definitivno idu na ruku. Upravo zato odlučili smo se danas na jedno mjesto skupiti njegova najbolja filmska ostvarenja i odmarati uz kokice i filmski maraton.

Definitely, Maybe

Will Hayes (Ryan Reynolds) je politički savjetnik koji se nalazi usred neugodnog razvoda. Njegova desetgodišnja kći Maya (Abigail Breslin), nesretna što se njeni roditelji rastaju, želi saznati od svog oca kako su se on i majka prvi puta upoznali. Will se prisjeća vremena kada je bio naivan i mlad došljak iz Wisconsina u New York, koji se nadao da će raditi na predsjedničkim izborima. Privikavajući se na veliki grad, Will upoznaje žene koje će obilježiti njegov život – Emily (Elizabeth Banks), April (Isla Fisher) i Summer (Rachel Weisz).

The Proposal

Margaret (Sandra Bullock) je žena-zmaj, u izdavačkoj kući gdje radi kao šefica znana pod nadimkom Vještica. Andrew (Ryan Reynolds) je njezin pomoćnik koji trpi tiraniju strpljivo čekajući svoju priliku za napredovanje, koja se ukaže kad Kanađanki Margaret zbog nepoštivanja pravila bude uskraćena viza.

The Deadpool

Kad se 2015. godine Deadpool pojavio u kinima, malo tko je očekivao da će taj film o antijunaku s licem ‘starog, isušenog avokada’ u konačnici napraviti čudesan rezultat na kino blagajnama, stvoriti revoluciju i začeti novu religiju. No, upravo se to dogodilo. Možemo reći da mu je to uloga karijere, nakon koje je napokon dobio status koji zaslužuje.

The Hitman’s Bodyguard 

U prvom dijelu filma iz 2017. godine gledali smo priču koja prati Dariusa Kincaida, najtraženijeg plaćenog ubojice na svijetu i vrhunskog tjelohranitelja, Michaela Brycea, koji ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Darius je naime Bryceov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom. Nastavak dolazi uskoro a u njemu ćemo svakako prepoznati hrvatske lokacije, jer je film upravo sniman ovdje.

Just friends

Idealna romantična komedija za lijeno popodne. Nekadašnji školski gubitnik dolazi u priliku ponovnog osvajanja školske ljubavi. Originalan i zabavan scenarij, miks je romantičnih trenutaka prožetih humorom i jedan od zabavnijih ovog žanra.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori