Filmski maraton: Filmovi s krajem koji nam još uvijek nema smisla

Filmski maraton: Filmovi s krajem koji
nam još uvijek nema smisla

american-psycho

Zaokret radnje na kraju filma može film učiniti mega uspješnim ili ga potpuno upropastiti. Neki od filmova poput The Sixth Sense ili Fight club, svoju popularnost duguju upravo takvom twistu na kraju. Ali takvi zaokreti nisu nužno uvijek dobri, nekad filmu mogu učiniti potpuno suprotno. Mi smo danas odlučili složiti listu upravo takvih filmova. Ako ih niste gledali, pripremite se za djelomično spojlanje.

The Happening

Biljke tjeraju ljude na samoubojstvo. Ovakav kraj i nema baš previše smisla, barem ako gledamo iz perspektive da smo cijeli film očekivali da se nešto konkretno i dogodi.

Remember Me

Kraj romantične drame je 11.rujna i Robert Pattinson umire u padu WTC-a. Jedan od najčudnijih zaokreta u radnji, koja je definitivno mogla imati bolji kraj.

The Number 23

Intrigantan film koji u kraju kojeg nismo očekivali sve svaljuje na dobru staru teoriju zavjere. Šteta. Dobro u svemu je Jim Carey.

Perfect Stranger

Ono što je počelo kao priča zgodne reporterke (Halle Berry) koja istražuje bogatog direktora (Bruce Willis) završi kao ništa drugo nego još jedna priča o podvojenoj ličnosti. Film čak i nudi odlične momente koji mogu zaintrigirati, ali u jednom trenutku sve se izmiješa i zapečati tim krajem kojeg stvarno nitko ne očekuje.

American Psycho

American Psycho smatra se američkim klasikom, ali dok nas netko ne posjedne i ne objasni što se tu točno događa reći ćemo samo da je film totalno lud. Je li on sve umislio? Što je to s tim bankomatom? Što to sve skupa znači?

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori