Filmski maraton: Animirani filmovi za cijelu obitelj

Filmski maraton: Animirani
filmovi za cijelu obitelj

klaus animirani filmovi

Vrijeme je za još jedan filmski maraton. Ovog puta izabrali smo animirane filmove koje klinci obožavaju, a voljet će ih i odrasli zbog poruke koju šalju. Udobno se smjestite i u šuškajte pod dekicu, jer uz ove filmove ćete se dobro nasmijati.

Scoob!

Scoob! američki je film temeljen na franšizi Scooby-Doo Hanne-Barbere. Tko ne voli ovog omljenog filmskog psa detektiva i njegovu ekipu? U ovom filmu koji je izašao ove godine uspjeli su na isto mjesto skupiti zanimljivu i misterioznu radnju uz komične elemente.

Spužva Bob: Spužva u bijegu

Iako smo ovog lika navikli gledati u animiranoj seriji koja je svojedobno zaludila klince diljem svijeta, ovaj novi film nije daleko od te iste kvalitete. Radnjom i temom bit će zanimljiv odraslima, a klinci će uživati u avanturama omiljenih morskih likova.

Klaus

Nikad nije rano za pogledati dobar božični film. Ovog puta na listi nam se našao ovaj redatelja Sergia Pablosa iz 2019. Vjerujete li u Djeda Božićnjaka? Ovaj film će vas natjerati da ponovo razmislite o bitnim vrijednostima koje su nam posebno bitne za vrijeme blagdana. Avanturističko, blagdanski i zabavno.

Willoughboys

Uvjereni da će im biti bolje da se sami odgajaju, djeca šalju svoje sebične roditelje na odmor. Zatim se braća i sestre upuštaju u svoju avanturu kako bi pronašli pravo značenje obitelji. Još jedna Netflixova uspješnica idealna je za cijelu obitelj.

Connected

Ova animirana komedija bavi se izrazito važnom temom toga kako brzorastuća tehnologija utječe na obitelj i obiteljske veze. Obitelj radi na tome da zaustavi apokalipsu robota kada se njihovo putovanje preko zemlje neočekivano pretvori u test hrabrosti i preživljavanja. Autori su Phil Lord i Christopher Miller – ekipa koja stoji iza filma “Spider-man: Into the Spider-Verse” i animiranog blockbustera “Lego Movie”.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori