Dosadno vam je? Pogledajte jedan od ovih filmova!

Dosadno vam je? Pogledajte jedan
od ovih filmova!

The Hangover cover 2

Kada ne znate što biste sa sobom, a i ne pada vam na pamet nikakav dobar film ili serija, ili još gore – izbor je preveliki i ne možete se odlučiti, krenite redom po našim prijedlozima – nećete zažaliti.

The Hangover, Mamurluk

Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (glumi ga Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (glume ih Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šo­gorom Alanom (glumi ga Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvo­rica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom, nitko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženja Doug doslovno je nestao. Režiju ove urnebesne, i sada već kultne, komedija potpisuje Todd Phillips, inače zaslužan za uspješnicu Starsky & Hutch.

The Hangover cover 1

The Hangover

Tropic Thunder, Tropska grmljavina

Poznati američki komičar, Ben Stiller, redatelj je i jedan od scenarista ove iznimno uspješne akcijske komedije. Uz njega u filmu se pojavljuju i druge velike hollywoodske zvijezde kao što su: Jack Black, Robert Downey Jr., Jay Baruchel i Brandon T. Jackson. Radnja ove komedije odvija se na snimanju onoga što bi trebao biti najveći ratni film svih vremena, ali ubrzo se pretvori u pravu bitku sa heroinskim kartelom. Film je to koji će vas nasmijati, ali do suza.

Tropic Thunder 1

WALL·E

Ovaj animirani film je dirljiva priča za apsolutno sve gledatelje, ne samo one najmlađe. Radnja donosi priču iz daleke budućnosti gdje mali robot koji skuplja smeće slučajnuo završi na putovanju svemirom koje će odrediti sudbinu svemira.

WALL·E 2

WALL E

Avatar

Režiser James Cameron kreirao je fantastičan svijet na planetu Pandori. Avatar nije samo priča o drugom, fascinantnom svijetu, već i o herojskoj bitki čovjeka za spas civilizacije vanzemaljaca. Ovaj film je jedan od onih koji su napravili revoluciju u animaciji. Film je osvojio tri Oscara, no i još 85 prestižnih nagrada i 128 nominacija.

Avatar 2

Avatar 3

Ocean’s Eleven, Oceanovih jedaanaest

Steven Soderbergh jedan je od najzanimljivijih američkih autora čija se karijera sastoji od sustavnog izmjenjivanja izrazito komercijalnih produkcija i elitističkih art-filmova. Soderbergh se proslavio kultnim debitantskim filmom “Seks, laži i videovrpce” i 1989. osvojio Zlatnu palmu u Cannesu, a nakon gotovo desetljeća krize probio se u prvu ligu američkih redatelja ostvarenjima kao što su “Daleko od očiju”, “Erin Brockovich” i “Traffic”.

Oceanovih 11 Stevena Soderbergha sada je već kultni film, kriminalistička, špijunska komediju s Bradom Pittom i Georgeom Clooneyem te Julijom Roberts, Andyjem Garcijom, Mattom Damonom i drugim odličnim glumcima…

53020b21776f7229a4b03b00

Snatch, Zdrpi i briši

Film je jako sličan prethodnom filmskom ostvarenju Guya Richieja – Lopovi, ubijice i dvije nabijene puške. No, glumačka postava ne samo što je brojnija, količina poznatih imena ovaj put je zapanjujuća. Brad Pitt u ulozi je nepobjedivog boksača, Dennis Farrina je šef bande Avi, Benicio Del Toro dugoprsti, bolje rečeno, četveroprsti Franky, a tu su i Jason Statham, Vinnie Jones i Rade Šerbedžija. Svi zajedno briljiraju u neponovljivom prikazu londonskog polusvijeta, prljavih boksačkih ringova i zagušljivih mafijaških soba. Film je odlična zabava, a dinamična radnja i neprestana akcija držat će vas prikovanima za ekran do posljednje minute.

Snatch 2

Snatch 1

The 40-Year-Old Virgin, Junfer u četrdesetoj

Judda Apatowa upoznali smo kao producenta najboljih humorističnih tinejdžerskih serija s početka novog tisućljeća. Ovdje ga upoznajemo kao redatelja osjećajne i inteligentne komedije koja osjetljivoj temi kao što je nevinost u četrdesetoj uspijeva prići s puno razumijevanja i zrelosti te potpuno izbjeći bilo kakvo izrugivanje, a opet, i nasmijavati nas čitavo vrijeme trajanja filma.

40yrold-virgin

40yrold-virgin 2

 

Učitati još
Zatvori