Filmovi uz koje nećete ni primijetiti ljetne pljuskove

Filmovi uz koje nećete ni
primijetiti ljetne pljuskove

Mamma Mia! Here We Go Again

Iako ljetni dan najviše volimo provesti na otvorenom, u ugodnoj šetnji, otkrivanju skrivenih mjesta, na plaži ili na bicikliranju, sve češći ljetni pljuskovi znaju nam potpuno promijeniti planove. Kada krenu kiše koje će vas spriječiti da upijete toliko dugo čekane zrake sunca, nađite si zanimaciju koja je gotovo jednako ugodna i lijepa. Uz zanimljive filmove nećete ni primijetiti promjene vremena jer će vas oni potpuno prikovati za fotelju. Donosimo tri prijedloga novih filmova u kinima uz koje staje vrijeme, prekida se realnost i instantno se putuje u radnju filma – bez obzira što vani pada kiša.

Mama Mia: Here we go again

Toliko je već bilo riječi o ovome filmu da jedino što možemo dodati jest da brojimo sitno i jedva čekamo da se pojavi uvodna špica za ovaj mjuzikl u našim kinima, pa da započnemo pustolovinu zajedno s Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Colinom Firthom, Amandom Seyfried i Stellanom Skarsgårdom. Nema sumnje da ćemo uglas pjevati poznate Abbine hitove i radovati se Visu na velikom platnu. Početak prikazivanja u kinima je za točno dva dana pa nikako ne propustite Mamma Miu.

Nemoguća misija: Raspad sistema

Planovi često ne idu po planu i to ćete jako dobro još jednom spoznati u novom filmskom hitu Nemoguća misija -raspad sistema. Junaci filma nađu se u utrci s vremenom i tada misija krene po zlu. I u ovom nastavku nemoguće misije, Tom Cruise će pojačati napetost nemogućim vratolomijama. Provjerite kakvi su vam planovi za 2. kolovoz i ubacite ovu kino projekciju u svoj raspored.

10X10

Za ljubitelje napetih psiholoških igrica u kina nam dolazi triler koji će vas više puta tijekom radnje iznenaditi, šokirati, navesti na propitivanje vlastitih stavova i potpuno preuzeti vašu pažnju svih 88 minuta koliko traje. Riječ je o otmici cvjećarice Cathy (Kelly Reilly) koju u sobu 10×10 zatvori poznati inženjer Lewis (Luke Evans). Borba između njih je potpuno nemilosrdna, iako cvjećarica tek kasnije otkrije da otmičar zapravo ne želi njezin život. U kinima je od prekosutra pa ukoliko vam nedostaju dobri trileri, ovo je dobra preporuka za filmsku večer.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori