Ovo su filmovi čijim se nastavcima veselimo u 2021.

Ovo su filmovi čijim se
nastavcima veselimo u 2021.

space-jam-

2021. bit će nadamo se po svemu bolja od 2020. Bila je krizna, pogotovo za svjetsku filmsku industriju, ali na nekim projektima se ipak radilo. Posebno nas je oduševila vijest da ćemo u godini ispred nas, gledati nastavke omiljenih nam filmova.

Filmovi čijim se nastavcima veselimo u 2021.

Filmove koje smo kroz godine obožavali, svoje nastavke će dobiti u godini koja je pred nama. Za neke nam je bilo očekivano, no za neke smo se poprilično iznenadili. Kako stvari stoje, imat ćemo što gledati kakva god godina da je pred nama.

filmovi-2021

Space jam 2

Jedan od omiljenih filmova devedesetih, igrano animirani spektakl Space Jam, film je na kojima su odrastale brojne generacije. Čini se kako će godina pred nama donijeti njegov nastavak. Space Jam: New Legacy nadolazeći je komični film redatelja Malcolma D. Leeja. Film je nastavak Space Jam-a iz 1996. godine, a u njemu glume košarkaš LeBron James, kao i Don Cheadle, Sonequa Martin-Green i Cedric Joe.

https://www.youtube.com/watch?v=vqr4eo2u9y8

Princ otkriva Ameriku 2

Nakon više od 30 godina, Eddie Murphy i Arsenio Hall vraćaju se u uloge koje su ih lansirale u Hollywood. Ovaj film redovito se vrti na televizijama barem jednom godišnje, a u 2021. vidjet ćemo njegov nastavak. Radnja dugoiščekivanog nastavka prati Akeema koji se upravo priprema preuzeti prijestolje i postati kralj. Međutim, otkriva da ima sina sa ženom iz Queensa (Leslie Jones). Iz tog se razloga Akeem i Semmi moraju vratiti tamo gdje je sve počelo.

Matrix 4

Film koji smo i ovih dana imali priliku vidjeti na televizijama vraća se u idućoj godini u svom četvrtom nastavku. Jedan od najiščekivanijih filmova dolazi 17 godina nakon trećeg nastavka, prema riječima glavnog glumca Keanua Reevesa bit će inspirirajuća ljubavna priča. Radnja se neće vraćati u prošlost tj ljubitelji ne trebaju očekivati prequel.

Suicide squad 2

Nastavak ovog filma obuhvatit će mnogo DC-jevih antiheroja i to je manje više sve što znamo o ovom nastavku. Mogao bi biti poprilično različit od prvog, upravo zbog različitih redatelja. Ljubitelji ove franšize vjerujemo neće ostati razočarani.

https://www.youtube.com/watch?v=d4zZlpRde5k

Black Widow

Još jedan film o super herojima ovog puta iz Marvel franšize. Iako je film trebao izaći prošle godine, zbog svjetske pandemije to je odgođeno na travanj 2021. Black Widow svojevrsni je prequel, koji nam između ostalog razotkriva misteriozni lik kroz Natashinu prošlost i treniranje u elitnom KGB-ovom programu (Avengers: Age of Ultron).

Učitati još
Zatvori