Meryl Streep i Nicole Kidman samo su neka od velikih hollywoodskih faca koje glume u novom filmu Ryana Murphyja

Meryl Streep i Nicole Kidman samo su neka od velikih hollywoodskih faca koje glume u novom filmu Ryana Murphyja

’11. prosinca Netflix vas vodi na ‘MATURALNU’ koju niste dobili ove godine”, tako je službeno Ryan Murphy najavio svoj novi film koji je još jedan razlog zašto se veselimo zimi. Jedan od najslavnijih redatelja današnjice koji potpisuje serije poput ‘Pose’, ‘American Horror Story’ i nedavno ‘Hollywood’, treći je put uskočio u ulogu režisera.

‘The Prom’ je tako dobio prvi kičasti plakat u Murphyjevom stilu i datum izlaska, a imena navedena na plakatu zvuče genijalno. Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Karry Washington, Keegan Michael Key, Ariana Debose i Andrew Rannells čine ekipu nove mjuzikl komedije.

Radnja prati Dee Dee Allen (Streep) i Barry Glickmana (Corden) koji zajedno rade na mjuziklu o prvoj dami Eleanog Roosevelt. Međutim, potpuno podbace, kritičari se zgražaju, a oni se žele sakriti u rupu od srama. Odluče pronaći bilo kakvu humanitarnu misiju kojoj bi mogli pridonijeti, a u to ih uvede Angie Dickinson (Kidman), veteranka Broadwayja i nesretan glumac Trent Oliver (Rannells). Uskoro pronađu i svoj novi ‘projekt i to u konzervativnom gradiću u Indiani : žele pomoći Emmi Nolan, srednjoškolki koja ne može otići na svoju maturalnu s djevojkom u koju je zaljubljena.

Jedva čekamo!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori