Eddie Redmayne i Felicity Jones opet zajedno na filmskom platnu

Eddie Redmayne i Felicity Jones opet
zajedno na filmskom platnu

S obzirom da je Eddie Redmayne osvojio Oscara za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu The Theory of Everything, a Felicity Jones je nominirana za najbolju žensku glavnu ulogu u istom, onda možemo pretpostaviti da nas odlično slikanje karaktera očekuje i u novom filmu u kojem Eddie i Felicity imaju glavne uloge.

The Aeronauts – uzbudljiva mješavina žanrova

Riječ je o filmu The Aeronauts čija je radnja smještena u 1862. godinu i za koji režiju potpisuje Tom Harper koji je nedavno radio na adaptaciji ruskog klasika Rat i mir, dok scenarij sutpisuju Tom Harper i Jack Thorne koji je svoj doprinos dao i u Harryju Potteru. U jednu priču ovaj kreativni dvojac je ujedinio elemente akcijskog, avanturističkog, biografskog filma te trilera pa napetosti i složenih zapleta neće nedostajati.

Ambiciozni znanstvenik i mlada udovica

The Aeronauts je priča o bogatoj mladoj udovici i ambicioznom znanstveniku koji se sprema na opasnu ekspediciju balonom i planira letjeti više i duže nego bilo tko u povijesti. No, nakon što se vinu u visine, ovo dvoje ljudi počinje otkrivati svoje istinsko ja i brojne detalje koji im pomažu pronaći mjesto u svijetu kojeg su ostavili ispod sebe.

Za očekivati je da će publika uživati u sanjivom ugođaju prepunom neočekivanih obrata koji će nas uvesti u potpuno drugačiji svijet od onoga na koji smo navikli. Jaka se ekipa udružila kada je u pitanju cjelokupna produkcija, od nagrađivanih Harpera i Thornea do talentiranog Richarda Hewitta u ulozi izvršnog producenta te odlične glumačke postave, stoga jedva čekamo premijeru.

 

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori