Pogledajte Kristen Stewart kao princezu Dianu u prvom traileru za film “Spencer”

Pogledajte Kristen Stewart kao princezu Dianu u prvom traileru za film “Spencer”

Dan nakon dirljivog postera za dugoiščekivani film “Spencer”, u kojem je princezu Dianu utjelovila Kristen Stewart, objavljen je i prvi službeni trailer. Film Pabla Larraina smješten je u 1991., a radnja se odvija tijekom božićnih braznika, kada se Diana počela suočavati sa svojom odlukom za prekine brak s princem Charlesom.

Izašao je prvi trailer za “Spencer”

Prva fotografija Stewart kao princeze Diane zapalila je internet kada je objavljena početkom ove godine. Mnogi su se tada poprilično iznenadili koliko Kristen, odjevena u karakterističan outfit za Lady Di, nevjerojatno nalikuje na nju. Obožavatelji su zato jedva čekali vidjeli kako se glumica snašla u ulozi i koliko je dobro ‘skinula’ Dianin britanski naglasak. Čini se da će za to ipak morati pričekati da film ugleda svjetlo dana jer u traileru Stewart izgovara samo dvije riječi.

Unatoč minimalnom dijalogu, teaser nudi zadivljujući uvid u ekstravagantan život na kraljičinom imanju Sandringham. Stewart, odnosno princeza Diana, postaje sve emotivnija dok se bori s glasinama o aferama i izbjegava nemilosrdne paparazze. Film ne slijedi činjenice u potpunosti, već služi kao zamišljanje onoga što se moglo dogoditi tijekom tog sudbonosnog blagdanskog razdoblja.

Uz Stewart, u filmu glume i Jack Farthing kao princ Charles, a tu su još i Sally Hawkins, Olga Hellsing kao vojvotkinja od Yorka, Amy Manson kao Anne Boleyn i Niklas Kohrt kao princ Andrew. Scenarij je napisao Steven Knight, a film bi u kina trebao stići 5. studenog.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori