‘Malcolm & Marie’: Zendaya i John David Washington stižu na Netflix u novom ljubavnom filmu!

‘Malcolm & Marie’: Zendaya i John David Washington stižu na Netflix u novom ljubavnom filmu!

Na Netflixu ćemo gledati prvi film potpuno snimljen za vrijeme globalne pandemije pod najvećim restrikcijama na setu. ‘Malcolm and Marie’ još nema datum izlaska, ali potvrđeno je da ćemo ljubavni film gledati na streaming divu.

Nova verzija filma ‘Marriage Story’ ?

Zendaya, koja se preko noći pretvorila u jednu od najvažnijih mladih glumica današnjice, radi na još jednom projektu s redateljem Samom Levinsonom, kreatorom serije ‘Euphoria.’ Mladoj zvijezdi pridružuje se John David Washington koji je ovog ljeta oduševio publiku u toliko očekivanom filmu ‘TenetChristophera Nolana.

Iako se još uvijek zna jako malo o samom filmu, navodno podsjeća na Netflixov prošlogodišnji hit ‘Marriage Story.’ Radnja prati redatelja Malcolma (Washington) koji dolazi kući svojoj djevojci Marie (Zendaya) nakon premijere filma te strijepi od upitnih reakcija kritičara i financijskog uspjeha filma. Cijela večer krene u neočekivanom smjeru zbog čega će njihova ljubavna veza doći na veliku kušnju.

Kako je izgledalo snimanje u doba pandemije?

Limitirana filmska ekipa okupila se u Kaliforniji gdje se film snimao od 17. lipnja do 2. srpnja. Prije nego što su počeli snimati, svaki se od članova filmske ekipe i glumaca morao testirati na COVID-19 i provesti dva tjedna u karanteni prije dolaska na set. Maske su bile obvezne, nije bilo moguće napustiti imanje na kojem su snimali, a glumci su sami namještali mikrofone i odijevali se. Na početku i kraju svakog dana snimanja svatko od osoblja i glumaca morao je mjeriti temperaturu, a dezinfekcija prostora bila je neizostavna.

Netflix je za ovaj film platio čak 30 milijuna dolara!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori