Večeras gledamo hvaljeni film ‘Ema’ u zagrebačkoj Uraniji, a ulaznice možete osvojiti baš vi

Večeras gledamo hvaljeni film ‘Ema’ u zagrebačkoj Uraniji, a ulaznice možete osvojiti baš vi

Program ZFF-a u Uraniji nastavlja se u utorak, 22. ožujka u 19 sati projekcijom filma Ema čuvenog čileanskog redatelja Pabla Larraína (JackieNerudaToni Manero, Spencer). Glazbu za film skladao je DJ i producent NicolásJaar, a malo više o glazbi nego o filmu ovog ćemo puta prije projekcije razgovarati s novinarkom Tenom Šarčević.

U središte radnje ove turbulentne meditacije o ljudskom tijelu, plesu i majčinstvu je neukrotiva i intrigantna plesačica Ema (Mariana di Girolamo) čiji se brak s koreografom Gastónom (Gael García Bernal) raspada kada nakon potresnog incidenta odluče vratiti posvojenog sina Pola. Rastrgana krivnjom, Ema utjehu traži na ulicama Valparaísa gdje nastupa sa svojom plesnom skupinom, pronalazi nove ljubavnike i provodi tajni plan kojim namjerava ponovno ujediniti svoju obitelj. Film je u Veneciji osvojio nagradu UNIMED.

Pablo Larraín poznat je po filmovima u kojima iz perspektive problematičnih, šarolikih likova stvara portret Čilea. Proslavio se povijesnom trilogijom Tony Manero, Post mortem i No (nominiran za Oscara 2012.). Za ulogu u njegovom prvom filmu na engleskom jeziku, Jackie, glumica Natalie Portman bila je nominirana za Oscara, a ove godine istu nominaciju dobila je i Kristen Stewart za ulogu Lady Di u njegovom najnovijem filmu Spencer.

Osvojite ulaznice za film

Ovaj hvaljeni film možete pogledati već večeras: u suradnji s Uranijom, pripremili smo dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Sve što morate učiniti kako biste osvojili ulaznice za uzbudljivi film poznatog redatelja je sljedeće:

  1. U komentaru ispod ove objave označiti osobu za koju znate da bi voljela pogledati film Pabla Larraína

Igramo se do danas u 15 sati, a dobitnike ćemo proglasiti nakon toga. Sretno!

Molimo da se prije preuzimanja karata informirate o epidemiološkim mjerama u Uraniji na službenim kanalima.

Sretna dobitnica je Hana Gačal! Čestitamo

Foto: PR

Učitati još
Zatvori