U kina dolazi animirana avantura savršena za filmsku večer s klincima

U kina dolazi animirana avantura savršena
za filmsku večer s klincima

Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, vraća se na velika platna. Dosad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime, srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih. 

Animiranu avanturu režirao je Joel Crafword koji je i sam glumio u mnogim animiranim filmovima studija DreamWorks, a producent je Mark Swift.

Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No, tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije.

Animirana avantura koja će zabaviti klince, ali i odrasle

Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli. No, neočekivani obrat natjerat će obje familije da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

Glasove u originalu daju Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Clark Duke, Leslie Mann, Peter Dinklage, Kelly Marie Tran. U hrvatskoj inačici filma glasove daju i Frano Mašković, Marko Cindrić, Jelena Vukmirica Makovičić, Nataša Dorčić, Marija Khon, Filip Križan, Ozren Grabarić, Dražen Bratulić, Mirela Videk Hranjec, Dea Presečki.

Film jedva čekamo pogledati u društvu mališana, a sinkronizirana verzija premijerno se prikazuje 27. svibnja u kinima!

Foto: Press

Učitati još
Zatvori