Nova hrvatska komedija koja će vas oduševiti

Nova hrvatska komedija koja
će vas oduševiti

Comic Sans_still cover 1

U domaća kina uskoro stiže komedija “Comic Sans”, novi film redatelja i scenarista Nevija Marasovića, redatelja zapaženih ostvarenja “Show Must Go On”, “Vis-à-vis” i “Goran”.

Comic Sans, novi film Nevija Marasovića

Kad razmaženom zagrebačkom dizajneru Alanu (Janko Popović Volarić) ljubavni život iz-makne kontroli i sa sobom povuče superuspješnu karijeru i kad se čini da je dotakao samo dno života i da od toga ne može gore, u njegov se život nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća šarmantni otac Bruno (Zlatko Burić), prava umjetnička duša i bonvivan, utjelovljenje nonšalantnosti i hedonizma. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će oca i sina u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Comic Sans_still cover 2

Uz Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića uloge u filmu tumače Nataša Janjić, Miloš Timoti-jević, Alma Prica i Inti Šraj, Jette Ostan Vejrup, Sara Hjort Ditlevsen, Miha Rodman i Tanja Ribič.

Film je nastao u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvat-skog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa – Potprograma MEDIA.

Učitati još
Zatvori