Film ‘A Quiet Place’ pogledat će i oni koji ne vole horore

Film ‘A Quiet Place’ pogledat
će i oni koji ne vole horore

A Quiet Place 1

A Quiet Place je novi film koji potpisuje John Krasinski

John Krasinski američki je glumac, redatelj, producent i scenarist. Najpoznatiji je po ulozi Jima Halperta u TV-seriji ‘U uredu’, američkoj inačici kultne britanske serije. Iako ga nismo do sada navikli gledati u funkcijama scenarista i režisera treba napomenuti da nije bez iskustva. On je naime,2009. režirao i napisao scenarij niskobudžetnog filma ‘Kratki razgovori s prikrivenim čovjekom’ koji je imao premijeru na Sundance Film Festivalu. Zajedno s Mattom Damonom napisao je scenarij za psihološku dramu ‘Obećana zemlja’ u kojoj su obojica tumačili glavne uloge. Godine 2016. režirao je romantičnu dramediju ‘Hollarovi’, a 2018. horor ‘Mjesto tišine’ u kojem glumi zajedno sa svojom suprugom, britanskom glumicom Emily Blunt.

Upravo ovaj posljednji film skrenuo je veliku pozornost na njegov rad i to ne samo glumački. Film je ovo namjenjen publici koja čak i niti nije ljubitelj žanra. Pobrao je mnogo pozitivnih kritika i oduševljenih reakcija publike tako da izgleda da se prava pomama oko filma, a i Krasinskog tek počinje stvarati.

A Quiet Place 2

A Quiet Place 3

Vole ga i oni koji se boje horora

Film prati priču u kojoj su svijet, planetu Zemlju zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga vrti oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu. U ovom nadnaravnom, napetom horor-trileru uz Johna Krasinskog glumi i dobitnica nagrade Zlatni globus Emily Blunt, te Noah Jupe i Millicent Simmonds.

Radi se stvarno o netipičnom filmu, jednom od boljih filmskih ostvarenja koje ćemo gledati u ovoj godini, a još nismo niti izašli iz prve polovice. No, stvarno sumnjamo da ćemo pogledati horor kao što je ovaj. Toliko je dobar. Tako kažu i oni koji ih niti ne vole….

Film igra u svim CineStar kinima od 5. travnja. 2018.

A Quiet Place 4

A Quiet Place 5

A Quiet Place 6

A Quiet Place 7

A Quiet Place 8

A Quiet Place 9

A Quiet Place 10

A Quiet Place 11

A Quiet Place 12

Učitati još
Zatvori