Millie Bobby Brown je sestra Sherlocka Holmesa u novom filmu koji u rujnu stiže na Netflix

Millie Bobby Brown je sestra Sherlocka Holmesa u novom filmu koji u rujnu stiže na Netflix

Jesen se ocrtava kao sve zanimljivija po pitanju premijera novih filmova. I iako su mnogi odlučili u potpunosti se prebaciti na online servise, kino program također neće razočarati tako da će kumulativno na repetoaru biti baš puno dobrih naslova.

Enola Holmes

Jedan od njih stiže 23. rujna na Netflix i već je zaintrigirao publiku kao zabavna akcija s dozom zagonetnog, a u glavnoj ulozi je Millie Bobby Brown koja je slavu stekla ulogom Eleven u seriji Stranger Things. Ovog puta glumi Enolu Holmes u istoimenom filmu snimljenom prema serijalu knjiga spisateljice Nancy Springer koja je u fokus stavila mlađu (i buntovnu) sestru Sherlocka Holmesa.

Radnja je smještena u 1884. godinu i prati Enolu koja se probudila na svoj 16. rođendan shvativši da joj je majka (Helena Bonham Carter) nestala. Usprkos željama starije braće Sherlocka (Henry Cavill) i Mycrofta (Sam Claflin), Enola kreće u pustolovinu pronalaska majke, no upast će u još jednu zagonetku koju mora riješiti.

Zvjezdana postava, spin off legendarne priče o Sherlocku Holmesu, zabavni dijalozi i brza radnja sigurno će plasirati film na popis najgledanijih Netflix filmova odmah nakon premijere.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori