Drugi dio filma ‘Dune’ krenuo je s produkcijom, a mi jedva čekamo novi nastavak
Drugi dio filma ‘Dune’ krenuo je s produkcijom, a mi jedva čekamo novi nastavak

Drugi dio filma ‘Dune’ krenuo je s produkcijom, a mi jedva čekamo novi nastavak

Kada je prošle godine film ‘Dune’ stigao u kina oborio je sva naša očekivanja, ali i rekorde. Naime, ‘Dune’ je još jedan u nizu Box office hitova koji je zaradio 400 milijuna dolara od početka prikazivanja, a sada je drugi dio službeno u produkciji! Naime, 2021. godine gledali smo prvi dio ove epske priče koji nas je naprosto oduševio. Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa, Stellan Skarsgard, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Broling, Dave Bautista i Javier Bardem čine impresivnu glumačku postavu koju jedva čekamo ponovno gledati na velikom platnu.

‘Dune’ službeno kreće s produkcijom

Frank Herbert zaslužan je za kreiranje ove misteriozne priče, a njegova trilogija uskoro dobiva nastavak svoj nastavak. ‘Dune’ bi službeno trebao izaći na jesen 2023. godine. Iako ćemo na velikom platnu gledati drugi dio ‘Dune’ filma, to je u suštini završnica prvog romana. Stoga, po mnogim predviđanjima ova franšiza bi mogla imati čak šest nastavaka! Za filmove ovog obujma najčešće je vrijeme produkcije i postprodukcije izrazito dugo, međutim nas je obradovala činjenica da ćemo nastavak gledati već iduće jeseni.

Prisjetimo se, ‘Dune’ je priča koja slijedi mladog kralja Paula Atreidesa koji nakon iznenadne smrti svoga oca mora spasiti vlastito kraljevstvo. U postapokaliptičnom svijetu najdragocijeniji resurs koji postoji je ujedno i ona koji može otključati najveći potencijal čovječanstva. U borbi za slobodu preživjeti će samo oni koji mogu pobijediti svoj strah.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori