Izašao je prvi trailer za novu sezonu hit serije ‘Euphoria’

Izašao je prvi trailer za novu sezonu hit
serije ‘Euphoria’

Nove-serije-u-siječnju-2021.-Euphoria-specijal-2

Kad je izašla 2019. godine, Euphoria je pomaknula granice teen serije i ubrzo se smjestila na sve popise najboljih TV noviteta godine. Njezina je glavna zvijezda Zendaya nagrađena Emmyjem za glavnu ulogu i tako je postala jedna od najmlađih kojima je to uspjelo.

Nakon dvije godine, Euphoria se napokon vraća! Nedavno je izašao prvi trailer za drugu sezonu hvaljene serije u kojoj protagonistica Rue ponovno igra glavnu ulogu. Trailer, međutim, izgleda izuzetno napeto i dok je u prvoj sezoni naglasak bio na estetici, čini nam se da će ovoga puta biti na neizvjesnoj radnji i nevoljama u kojima se Rue nađe.

https://www.youtube.com/watch?v=RPz_XktsEFE

“Kad ste mlađi, sve vam se čini tako trajno. Ali kako starite, počinjete shvaćati da ništa nije zauvijek…i svi koje volite mogu otići”, govori Rue tijekom trailera.

Euphoria-specijal-Zendaya-cover

Još uvijek nema nikakvih konkretnih detalja u vezi radnje druge sezone Euphorije, ali bit će zanimljivo vidjeti Rue i Jules ponovno zajedno nakon što smo prošlog Božića u dvije specijalne epizode otkrili kako zasebno stoje i s čim se svaka od njih bori. Prisjetimo se, Sam Levinson pomaknuo je granice young adult žanra i uvjerljivo kreairao možda najbolju i najpotresniju tinejdžersku seriju uopće. Glavni fokus je fokus bio post-rehab putovanje Rue (glumi ju Zendaya), 17-godišnjakinje koja se vraća u školu s mračnom prošlošću iza nje. Njezin društveni život čini prepoznatljiva podjela vršnjaka, od potkupljivog sociopatskog sportaša Natea (Jacob Elordi iz Kissing Bootha) do seksualno nesigurnog studenta Chrisa (Algee Smith iz ‘The Hate U Give’), svjesna Kat (model Barbie Ferreira) do nove djevojke Jules (trans aktivistica Hunter Schafer). Rue je očarana Julesom i njih dvije započinju intenzivno prijateljstvo, ali je uzrokovalo mnoge oluje.

Trailer je donio i potvrdu o datumu premijere pa nas tako Euphoria očekuje već 9. siječnja 2022.!

Učitati još
Zatvori