Samo dva dana dijele nas od dolaska novog ‘Downton Abbey’ filma u kina

Samo dva dana dijele nas od dolaska novog ‘Downton Abbey’ filma u kina

Na gotovo svakoj listi najboljih serija desetljeća iza nas pronaći ćete Downton Abbey. Britanska uspješnica u šest ssezona postala je jedna od omiljenih povijesnih serija ikad snimljenih i inspirirala novi i moderniji val filmova i serija smještenih u prošlost. Godinama smo pratili obitelj Crawley, aristokrate čijim smo (ne)zgodama svjedočili u raskošnoj rezidenciji Downton Abbey. Osim što nas je osvojila vizualim elementima, adut ovog TV hita bili su i britanski humor i fantastične glumačke izvedbe. Već je prvi filmski nastavak serija oduševio publiku 2019. godine, a samo dva dana dijele nas od novog filma koji stiže u hrvatska kina.

Downton Abbey: A New Era

Downton Abbey: A New Era ili u našem prijevodu Downton Abbey: Nova era na platno donosi omiljene glumce i likove poput Hugha Bonnevillea (Robert), Lauru Carmichael (Edith), Jima Cartear (Carson), Brendana Coylea (Bates), Michelle Dockery (Mary), Kevina Doylea (Molesley), Joanne Froggatt (Anna), Matthewa Goodea (Henry) i mnogih drugih.

Priča o obitelji Crawley ovoga puta odlazi izvan klasične rezidencije; naime, ambicizona filmska ekipa dolazi u rezidenciju sa željom da snime film na imanju. Međutim, snimanje će izazvati brojne pomutnje i spletke između vlasnika i osoblja, a dio obitelji Crawley zato odlazi u Francusku u svoju vilu. Ta je impresivna vila, pak, priča za sebe i nosi dozu misterija jer je još u mladosti poklonjena glavi obitelji Lady Violet (Maggie Smith) u neobičnim okolnostima. Točnije, znamo da ju je dobila od tajanstvenog muškarca s kojim je provela nekoliko nezaboravnih dana, a u filmu će se rasplesti cijela priča koja okružuje vilu i još mnoge nove dinamike obitelji Crawley.

Film izlazi u kina 28. travnja pa ne sumnjamo da će dvorane biti pune već ovog vikenda!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori