Dolazi reboot serije Život na sjeveru

Dolazi reboot serije Život na sjeveru

Život na sjeveru se vraća!

Život na sjeveru američka je serija koja se emitirala od 1990. do 1995. godine i doživjela je nebrojene reprize! Serija prati priču o neurotičnom njujorškom liječniku židovskog porijekla, Joelu Fleischmanu, vezanom ugovorom o financiranju studija koji je potpisao sa saveznom državom Aljaskom, a koji mora poslije završetka školovanja “odraditi” 4 godine medicinske prakse, i to ne u nekom gradskom aljaškom središtu, nego u Cicelyju, maloj naseobini (oko 800 stanovnika) u planinskoj zabiti.

Cijeli svijet je pratio njegov zgode prilikom dolaska u Cicely i upoznao stanovništvo tog osebujnog mjesta. Svi likovi su na svoj način mnogima postali omiljeni – od  Mauricea Minniefield, bivšeg astronauta i uspješnog biznismena, Maggie O’Connell, profesionalne pilotkinje s kojom je Joel neprestano imao vruće-hladan odnos, Hollinga Vincoeur, šezdesetogodišnjeg vlasnika bara i restorana Brick, njegove supruge, konobarice Shelly Tambo, Marilyn Whirlwind, Joelova recepcionarke, stoičke Indijanke koja gotovo nikad ne progovara pa do Chrisa Stevensa, bivšeg zatvorenika koji radi kao DJ na KBHR-u, Eda Chigliak, polu-Indijanca kojeg su po rođenju napustili roditelji, a odgojili lokalni Tlingiti. Ed obavlja čudne poslove za Mauricea i honorarno radi u lokalnoj trgovini mješovite robe, nada se da će postati redatelj. Likovi su to u koje smo se odmah i zauvijek zaljubili.

Kreatori serije Josh Brand i John Falsey vraćaju se Cicelyju i svojim likovima. Vraćaju Joela Fleischmana i Chrisa Stevensa – glumci Rob Morrow i John Corbett su pristali na reboot. Ovog puta priča prati Joela kako se vraća na Alasku radi sprovoda, no on spletom okolnosti biva opet na neki način zatočen tamo. Serija se vraća na CBS, još samo da kreatori otkriju datum. Publike neće nedostajati.

Foto: Život na sjeveru

Učitati još
Zatvori