Dolazi 4. sezona serije Stranger Things

Dolazi 4. sezona serije Stranger Things

Teaser za Stranger Things 4

Netflix je službeno najavio četvrtu sezonu Stranger Things i objavio teaser za seriju koju potpisuju braća Ross i Matt Duffer.

Ali kako stvario stoje (a i prema traileru!) Stranger Things 4 će se preseliti izvan malog grada Indiane. To širenje priče van poznatog nam grada već je najavljeno u prošloj sezoni, koja je završila preseljenjem obitelji Byers u novi, neimenovani grad i razvojem priče koji se odvija u Rusiji. Donosimo uzbudljivi trailer:

Netflix je također objavio da je s braćom potpisao Duffer potpisao novi višegodišnji ugovor tako da stvarno mnogo toga možemo očekivati od njihove suranje.

Braća Duffer očarali su gledatelje širom svijeta serijom Stranger Things i oduševljeni smo što ćemo proširiti našu vezu s njima kako bi im živopisnu maštu predstavili na drugim filmskim i serijskim projektima koje će naši korisnici voljeti. – rekao je Ted Sarandos, glavni direktor Netflixovog sadržaja. Jedva čekamo da vidimo što Braća Duffer imaju još u rukavu kad zakorače izvan Upside Down svijeta.

Učitati još
Zatvori