Za nekoliko dana na Netflix stiže “Moja priča”, dokumentarac o Michelle Obami

Za nekoliko dana na Netflix stiže “Moja priča”, dokumentarac o Michelle Obami

Iako mislimo da nas ovih dana ne može puno toga iznenaditi pogotovo kad je riječ o raznim online sadržajima, Netflix je ipak uspio. Dokumentarac Michelle Obame “Becoming/Moja priča” nastao na turneji istoimenih memoara ima premijeru 6. svibnja.

Dokumentarac Michelle Obame

Michelle Obama u memoarima piše o politici, majčinstvu i životu u Bijeloj kući. Ova knjiga prodana je u više od deset milijuna primjeraka. Promovirala ih je turnejom po 34 grada, a sve što se događalo iza scene na putovanjima pretočeno je u dokumentarac istog naziva. Turneja memoara „Moja priča“ ili originalnog naziva „Becoming“ u 2019. i 2020. godini uključivala je velike koncertne dvorane diljem SAD-a i Europe gdje razgovarala s publikom, ali i mnogobrojnim svjetskim zvijezdama. Sada ćemo moći vidjeti što se događalo iza kulisa svih tih događanja. Ne sumnjamo da će dokumentarac izazvati veliki interes javnosti, upravo zbog portretiranja jedne od najzanimljivijih prvih dama svijeta.

Moja priča donosi intiman portret američke bivše prve dame

Rijetke snimke i rijetke situacije, te iznimno blizak pogled na njezinu intimu i privatni život, ono su što ovaj dokumentarac može činiti jednim od najboljih u ovoj godini. „Teško je ovih dana ostati prizemljen i imati snagu za dalje, ali nadam se da ćete i vi kao i ja pronaći radost u ovom što je Nadia napravila“, izjavila je Obama i pohvalila redateljicu. Nadia Hallgren redateljica je filma koja je imala iznimno težak zadatak uhvatiti suštinu nekoga tko je konstantno okružen sigurnosnim službama. Snimajući često u uskim socijalnim prostorima, obje su stvorile poseban kontakt što je vjerujemo utjecalo na emociju u filmu.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori