Obožavana streaming platforma Disney+ stiže u Hrvatsku

Obožavana streaming platforma
Disney+ stiže u Hrvatsku

Svakodnevicu, a posebno slobodne dane i vikende, odavno je teško zamisliti bez streaming platformi koje nam na godišnjoj razini nude doslovce na tisuće i tisuće intrigantnih serija, dokumentaraca, igranih filmova iz različitih žanrova. Mnogi su se od nas u potpunosti prebacili na streaming platforme i to nam je primarni izvor vizualnog entertainmenta, a posljednjih su se godina streaming platforme odnosno njihove produkcije nametnule kao relevantan kandidat na najvažnijim dodjelama nagrada kao što su Oscari i Zlatni globusi. Nakon Netflixa, HBO GO-a, Amazon Primea i odnedavno Moviemixa, u Hrvatsku stiže još jedan streaming gigant u punom smislu – Disney +!

Fantastičnu vijest i službeno je potvrdila tvrtka The Walt Disney Company iz koje su poručili da će ovog ljeta pokrenuti svoju uslugu u 42 zemlje i 11 novih teritorija. Osim u Hrvatsku, platforma stiže i u naše susjedne zemlje – Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju, Crnu Goru i Mađarsku, kao i brojne druge zemlje.

Najnapetiji noviteti i svima omiljeni klasici u ponudi platforme

Prisjetimo se, Disney+ premijerno je krenuo u studenom 2019. godine i u relativno kratkom roku sustigao već odavno ustaljene streaming divove. O brojnim smo serijama i filmovima iz ponude ovog hit servisa pisali s oduševljenjem, a samo su neke od uspješnica WandaVision, The Mandalorian, The Beatles: Get Back, Cruella i Loki. S ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i ostalog zabavnog sadržaja koje nudi Star, Disney+ je streaming platforma nekih od omiljenih svjetskih uspješnica. Donijet će nam i najnovije filmove produkcije 20th Century Studios, Disney Television, Searchlight Pictures i mnogih drugih, a uz dugometražne filmove, očekuju nas i sadržaji kraćih formata. Posebno nam je primamljiva činjenica što će servis dati pristup njegovom fantastičnom opusu iz prošlosti, a ne samo novitetima što znači da ćemo moći gledati kultne naslove Disney produkcije.

Cruella-2
Cruella

Još uvijek nije poznat točan datum kad će Disney+ zaživjeti u Hrvatskoj, ali sve ćemo vam informacije redovito donositi tijekom narednih mjeseci!

Foto: Disney+, IMDb

Učitati još
Zatvori