Jedna od omiljenih Disneyland vožnji postaje filmska avantura za cijelu obitelj

Jedna od omiljenih Disneyland vožnji postaje
filmska avantura za cijelu obitelj

Omiljeni likovi iz Disney svijeta, lude vožnje, bezbroj tematskih poslastica i lude parade – Disney zabavni parkovi danas su jedno od najpopularnijih mjesta za obiteljsku avanturu koje jednako obožavaju djeca i roditelji. Iako je šetnja Disneylandom ili Disneyworldom dovoljna za odličnu zabavu, vožnje su ono što posjet Disney zabavnim parkovima pretvara u nezaboravnu avanturu. Space Mountain i Splash Mountain, It’s a Small World i Mad Tea Party samo su neke pedeset i pet vožnji koliko ih trenutno možete naći u svijetu Disney zabavnih parkova.

Jednu od najpopularnijih vožnji, Disney je odlučio pretvoriti u obiteljsku avanturu na velikom filmskom platnu – sljedeće godine stiže film Jungle Cruise.

JUNGLE CRUISE – OBITELJSKA AVANTURA NA FILMSKOM PLATNU

Frank je kapetan broda i voditelj najjeftnije vožnje, ali i najuzbudljivije vožnje Amazonom. Lily Houghton je odlučna istraživačica u potrazi za magičnim drvom za koje vjeruje da se nalazi u srcu Amazone. Kada se Lily odluči za najjeftniju, ali i najuzbudljiviju vožnju Amazonom, avantura počinje.

Glave likove utjelovili su Dwyne Johnson i Emily Blunt, dok se u redateljskoj stolici našao Jaume Collet-Serra. Novi Disney hit za cijelu obitelj svoju će svjetsku premijeru imati 24. srpnja 2020., nakon čega će, bez sumnje, osvojiti kino dvorane diljem svijeta. Dotad, trailer koji obećava mnogo akcije, romantike i komedije možete pogledati u nastavku.

Foto: Screenshot, Youtube

Učitati još
Zatvori