Serije koje nikako ne smijete propustiti ovog ljeta

Serije koje nikako ne smijete
propustiti ovog ljeta


Osim već očekivane serije Stranger Things, ljeto 2019. bit će prilično bogati jako dobrim tv sadržajem! Donosimo naš izbor serija kojima se posebno veselimo i koje ćemo najvjerovatnije u potpunosti odbingeati!

Armistead Maupin’s Tales of the City

7. lipnja na Netflix dolazi ova jako zanimljiva mini serija! Priča prati Mary Ann koja se vraća kući u San Francisco i dvadeset godina nakon što ih je ostavila iza sebe kako bi nastavila svoju karijeru, ponovno se sjedinila sa svojom kćerkom Shawnom i bivšim suprugom Brianom.

U seriji glume Laura Linney i Ellen Page, što je svakako dovoljan razlog za bilježenje datuma premijere u svoj kalendar gledanja.

Dark

Najavljivali su je kao njemačku verziju serije Stranger Things, no nakon 10 epizoda u prvoj sezoni, ispostavilo se kako je ona mnogo više od toga! Nakon što je kraj prve sezone ostavio mnogo upitnika nad glavama gledatelja, nova sezona dolazi 25. lipnja. Serija je u prvoj sezoni pratila živote četiri obitelji u Windenu, fikcijskom gradu u Njemačkoj.

Obitelji istražuju nestanak djece, a misterij vraća u osamdesete godine prošlog stoljeća. Zadnja scena prve sezone prikazuje Jonasa koji se probudio u post-apokaliptičnoj verziji Windena, a tinejdžerica mu govori: “Dobrodošao u budućnost”. Prepostavlja se da je riječ o 2052. godini, a producentica Jantje Friese rekla je da će se starim likovima pridružiti i novi, dok će neki možda biti ubijeni. 25. lipnja dolazi novi trailer koji će nam, nadamo se, više toga otkriti!

Dark 1
Dark 4

Black Mirror

Početkom lipnja, točnije 5. u mjesecu dolaze tri nove priče Black Mirrora na Netflix! Nakon filma Bandersnatch fanovi su ostali žedni novih distopijskih priča, i sada će ih napokon dobiti!

Veliko iznenađenje nove sezone od samo tri epizode jest cameo uloga Miley Cyrus! Black Mirror je TV serija koja od samog početka ima podijeljenu publiku – one koji ju obožavaju i oni kojima je ‘preuvrnuta’ (ovi prijašnji bi rekli da ju samo ‘ne razumiju’). I upravo je takva kreacija nakon četiri sezone morala podići uloge.  S filmom su to svakako učinili, a kako će izgledati nova, peta sezona, ostaje nam da tek vidimo. Donosimo intrigantni trailer, pogledajte ga!

https://youtu.be/2bVik34nWws

Money Heist / La Casa de Papel

19. srpnja na male ekrane dolazi treća sezona ove uzbudljive serije. Skupina vrlo čudnih razbojnika napala je Tvornicu Monede i Timbra kako bi izvela najsavršeniju pljačku u povijesti Španjolske i odnijela kući 2,4 milijarde eura.

Kako se situacija odvijala dalje, saznat ćete ovog ljeta!

Stranger Things

Braća Duffer 4. srpnja 2019. lansiraju novu sezonu Stranger Things na Netflix, a kako se datum približava, tako otkrivaju sve više detalja o radnji nove sezone.

Novih osam epizoda također će se zbivati u ljeto, kada škole nema, a u gradu se pojavio novi trgovački centar. Naša grupa glavnih likova polako odrasta, ima nove članove i prve ljubavne priče su na pomolu. To će, naravno, poljuljati dinamiku cijelog društva i stvoriti neke svakodnevne probleme, no stari i novi neprijatelji u njihovim životima još jednom će ih okupiti da pokažu svu svoju snagu.

Pogledajte novi trailer:

https://youtu.be/YEG3bmU_WaI

Otherhood

Patricia Arquette, Felicity Huffman i Angela Bassett u glavnim su ulogama serije koja donosi priču o tri majke koje su dugogodišnje prijateljice i koje se odluče na put u New York kako bi se ponovno povezale sa svojim odraslim sinovima. U tom procesu shvaćaju da njihovi sinovi nisu jedini čiji se životi moraju promijeniti.

Mindhunter

Prije godinu i pol dana osvojila nas je kriminalistička dramske serija Mindhunter te smo detaljno objasnilizašto ćete upravo nju ćete odmah htjeti pogledati. Trebalo je sve do danas da saznamo kada druga sezona dolazi, i ne možemo biti sretniji! Naime, sada znamo što ćemo raditi ovog ljeta – u kolovozu dolazi druga sezona i sigurno ćemo ju odbingeati!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori