Emma Stone je Cruella de Vil u traileru filma koji jedva čekamo pogledati

Emma Stone je Cruella de Vil u traileru
filma koji jedva čekamo pogledati

Izašao je prvi trailer za “Cruellu”

Konačno je izašao trailer za novi Disneyjev live-action film “Cruella”, u kojem je slavnu negativku Cruellu de Vil iz priče “101 dalmatinac” utjelovila Emma Stone. Stone u filmu glumi mladu Cruellu de Vil, odnosno radnja je fokusirana na njen život prije nego je postala poznata mrziteljica pasa.

Priča je smještena u London 1970-ih godina u kojem živi mlada dizajnerica Estella de Vil, a film prati njenu transformaciju u jednu od najstrašnijih Disneyjevih zlikovica prepoznatljive crno-bijele kose.

Osim Emme Stone, u filmu ćemo još gledati Emmu Thompson u ulozi barunice, Paula Waltera Hausera kao Horacea i Joela Frya kao Jaspera. Tu su još i Mark Strong, Emily Beecham, Jamie Demetriou i Kirby Howell-Baptiste. Veselimo se filmu, posebno jer je jedan od najboljih likova djetinjstva dobio priliku u potpunosti se p(r)okazati, a s obzirom na to da režiju potpisuje Craig Gillespie, zaslužan za filmove I, Tonya i Lars and the Real Girl, vjerujemo da ćemo gledati jedan sasvim poseban film.

Cruellu de Vil je u filmu “101 dalmatinac” iz 1996. utjelovila legendarna Glenn Close pa će ovo biti jedna vrlo zanimljiva usporedba.

Premijera nove Cruelle očekuje se 28. svibnja.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori