Od 1. travnja počinje ‘Tvoje privatno kino’ u CineStaru – cijela dvorana samo za vas i vašu ekipu!

Od 1. travnja počinje ‘Tvoje privatno kino’ u CineStaru – cijela dvorana samo za vas i vašu ekipu!

Čarolija odlaska u kino je mnogima potrebna da se osjećaju dobro, a  „novo normalno“ je pojam koji nam je prije samo godinu dana bio posve nepoznat, no danas se s njim susrećemo svakodnevno. Pod tim terminom podrazumijevamo različite stvari i našu prilagodbu na njih, ali ujedinjene su u nekoliko ključnih stvari – oprezni smo i planiramo više, ali isto tako smo i prilagodljivi te ne želimo odustati od naših navika koje nam život čine ljepšim.  

Upravo na toj filozofiji originalnosti i fleksibilnosti nastala je ideja privatnog kina kojeg nam donosi CineStar – najveći regionalni kinoprikazivač. Od 1. travnja CineStar može postati ‘Tvoje privatno kino’ i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

Bez reklama, film po odabiru i plaćanje online

Usluga privatnim korisnicima nudi mogućnost privatne projekcije za do 20 osoba, odabir filma s aktualnog programa te brzu realizaciju putem online zahtjeva. Zahtjev je potrebno popuniti 96 sati ranije, a transakcija se obavlja putem Internet bankarstva, pa je iskustvo samim tim još ugodnije. Nakon potvrde uplate, korisnička podrška CineStara poslat će vam potvrdu privatne projekcije i online pozivnicu koju možete elektronski proslijediti svojim uzvanicima, do 20 njih. Jedno je sigurno, na ovakav poziv rijetki se neće odazvati.

Potpuno personalizirani odlazak u kino

A sad zamislite da u privatnoj dvorani, samo s vašim odabranim društvom, na velikom platnu gledate nove filmove u kinu kao što su spektakl  „Godzilla vs. Kong“ koji je trenutno broj jedan u kinima,  zatim akcijski triler „Sjena špijuna“, film u utrci za Oscara „Zemlja nomada“ s izuzetnom Frances McDormand, nadolazeći „Top Gun: Maverick“  ili najnoviju Disney animaciju.  Može to biti neka sasvim posebna prigoda kao godišnjica, rođendan ili prosidba, ali i ne mora, možda samo želite privatnost sa svoji najbližima. Još jedna dobra vijest je da na privatnoj projekciji nema reklamnog bloka, a sami birate hoće li vam biti prikazani nadolazeći filmski traileri. Također u dogovoru s korisničkom podrškom u CineStaru, moguće je da na velikom platnu u dvorani vaše goste dočeka vaš personalizirani telop.

Kao i u redovnom radu kina, u Tvojem privatnom kinu bitno je poštovati sve epidemiološke mjere koje su na snazi. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, privremeno je zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom kino projekcija.

Sve upute kako rezervirati svoje kino pronađite ovdje!

Foto: Ivan Ivanišević/promo

Učitati još
Zatvori