Otvorilo se novo kino u Zagrebu i izgleda predivno

Otvorilo se novo kino u Zagrebu
i izgleda predivno

Posjetitelji su napokon dočekali i kino u zapadnom dijelu Zagreba. CineStar Z Centar održao je otvorenje za pamćenje i ispunio želju mnogih stanovnika koji su već nestrpljivo iščekivali početak rada kina. Za glazbeni dio bili su zaduženi Matija Cvek i DJ Rea, koji su savršenim odabirom setliste zaokružili idealnu proljetnu večer, a brojne posjetitelje centra oduševio je flash mob grupe Megablast dok je nakon 21 h nebom zavladao vatromet.

Vrhunski doživljaj i potpuno novi koncept

CineStar Z Centar zaista će posjetiteljima pružiti vrhunski doživljaj jer ima koncept destination cinema – kino nije „samo“ kino već mjesto gdje vaš izlazak doista postaje bogat i uzbudljiv na jednoj lokaciji jer su tu impozantni WOW bar kao i caffe terasa. CineStar Z Centar uvijek donosi i novitete na regionalnoj razini, a jedan od njih je multifunkcionalna kino – gaming dvorana. Filmske avanture čekaju nas u šest kino dvorana, koje su opremljene vrhunskim tehnološkim rješenjima poput Harkness platna, Barco RGB laserskih projektora, JBl zvučnika i Crown audio pojačala.

Luksuzni ležajevi za dvoje kao garancija udobnosti

Osim naglaska na implementiranju najnovije tehnologije, velika pažnja posvećena je i udobnosti; u Z Centru je tako prvo zagrebačko kino koje ima Royal beds ležajeve za dvoje izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitele. Udobnost je dovedena do maksimuma pa su tako sva sjedala u kinu izrađena od kože, s pomičnim naslonom za leđa te su prostranija od dosadašnjih. Za parove su osmišljena Love box sjedala, a za sve one koji su željni dodatne prostranosti, na raspolaganju su Vip Relax kožna sjedala.  U skladu s gaming trendovima u svijetu, u CineStaru su odlučili svim zaljubljenicima u video igre ponuditi mogućnost igranja i natjecanja na velikom platnu koje će i samim igračima i svima onima koji žele navijati dati potpuno novu dimenziju. Partner gaming dvorane je Telemach, koji će omogućiti igranje na najbržoj 10 giga optičkoj mreži.

Brojni poznati gosti nisu propustili otvaranje ovog jedinstvenog kina. Tako su se na zapadni dio grada zaputili Branka i Hrvoje Krstulović, Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Pedro Soltz, Iris Cekuš, Jadranka Islamović, Marc Puškarić, Ana Radišić, Nika Turković i brojni drugi.

Matija Cvek
Branka Krstulović
Nika Turković
Iva Radić
Igor Barberić
Matija Cvek
Aleksandra Dojčinović

Foto: Petra Ria, Luka Cerovina, Ivan Klekar, Ivan Ivanišević

Učitati još
Zatvori