Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie u filmu o jednom od najvećih tv skandala

Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie u filmu o jednom od najvećih tv skandala

Nakon što smo pogledali seriju The Loudest Voice u kojoj pratimo priču o Rogeru Ailesu (glumi ga Russell Crow) koji je Fox News oblikovao u jednu od najmoćnijih, najutjecajnijih medijskih mreža u američkoj povijesti, ove zime dolazi i film na skoro pa istu temo, no s istim protagonistima.

Serija se fokusira prvenstveno na proteklo desetljeće u kojem je Ailes postao jedna od najistaknutijih ličnosti modernog američkog konzervativizma, paralelno donoseći uvide u događaje u Ailesovu životu, uključujući napade 11. rujna, izbore 2008. i 2016. te seksualne optužbe za maltretiranje i nagodbe koje su okončale njegovu karijeru. U seriji uz odličnog Russella Crowa glumi Naomi Watts u ulozi Gretchen Carlson, televizijske voditeljice.

Bombshell

Zanimljivost ove uloge jest u tome što ju u prilično kratkom periodu možemo usporediti u izvedbi jer, naime, upravo tu ulogu utjelovljuje Nicole Kidman u filmu Bombshell! Uz nju ćemo gledati još Margot Robbie u ulozi Kayle Pospisil te Charlize Theron kao Megyn Kelly. Ovog puta uloga Fox News magnata pripala je Johnu Lithgowu.

Za razliku od serije, film donosi priču o tome kako su navedene žene odlučile prozvati šefa kuće Fox News, Rogera Ailesa, i otrovnu mušku kulturu kojom je on predsjedao u kompaniji i profesionalnoj televizijskoj kulturi.

Film dolazi u kina tijekom prosinca 2019., do tada – pogledajte trailer:

Učitati još
Zatvori